۱ محمد رضا اقدام
ارور‌های دیتابیس
جامعه لاراول ایجاد شده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰
<p>سلام استاد وقتتون بخیر</p><p>من در زمان اجرای دستور migrate با مشکلی بخورد کردم که <span style=\"color: rgb(161, 0, 0);\">SQL ERROR:1071</span> بود، این ارور مربوط به utf8 دیتابیس بود و داخل جداول از قبل آماده لاراول این ارور نمایش داده میشد من با مقدار دهی دستی مثل </p><pre class=\"ql-syntax\" spellcheck=\"false\"><span class=\"hljs-variable\">$table</span>->string(<span class=\"hljs-string\">\'uuid\'</span>,<span class=\"hljs-number\">128</span>)->unique(); </pre><p> در فایل create_failed_jobs_table </p><p>و در فایل create_personal_access_tokens_table </p><pre class=\"ql-syntax\" spellcheck=\"false\"><span class=\"hljs-variable\">$table</span>->string(<span class=\"hljs-string\">\'tokenable\'</span>,<span class=\"hljs-number\">128</span>); </pre><p>مقدار morphs به string تغییر دادم و این مشکل حل شد.</p><p><br></p><p><strong style=\"color: rgb(230, 0, 0);\">سوال:</strong></p><p>1. چیکار میتونیم انجام بدیم که دیگه ارور 1071 برای ما مشکل آفرین نباشد (با توجه به نیاز ما برای زبان فارسی دیتابیس)؟</p><p><br></p><p>2. آیا این تغییراتی که من ایجاد کردم درست بوده و از راه دیگه ای نمیشه حل کرد؟</p><p><br></p><p>3. این تغییرات که من ایجاد کردم در ادامه آموزش و حتی در پروژه واقعی مشکل آفرین نخواهند شد؟</p>

متن ارور رو هم ارسال کنید.

نیازی به این کارهایی که انجام دادید نبود،‌ متن ارور را ارسال کنید تا با هم بررسی کنیم.

مهرداد سامی ۱۳ آذر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۰