🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۵ پژمان آزاد
عدم آشنایی با دستورات PHP
پوریا شفیعی حل شده توسط پوریا شفیعی

درود وقت بخیر

 

فایل ایجادی و دستوراتی که درون Command Line پنجره Git Bash کار شده همگی مرتبط با PHP هستن. در صورتیکه فردی مثل من دانشجوی اندرویدم و هییچگونه شناختی از PHP ندارم حتی یک اپسیلون. شناختی از Xamp  و دامین مجازی هم ندارم چون توی جاوا و اندروید تا اینجا کاربردی برای من نداشته. اکر بخوام روال آموزش رو برای اندروید و جاوا بومی سازی کنم چه باید بکنم؟ ممنون

سلام پژمان  وقتت بخیر

منم با تو موافقم که این سر فصل باید برای اندرویدی ها(بعضی دقایقش) به شکل دیگری ضبط میشد علل خصوص gitignore .

اما اونقدرا هم مشکلی نیست چون بهر حال دستورات آموزشی داده شده پایه ای هستن و سعی کن در ترمینال خود اندروید استودیو رو همین مراحل رو انجام بدی 

چرا میگم ترمینال خود اندروید استودیو چون که دستت روون‌تر میشه و راحت‌تر دسترسی داری .

ترمینال اندروید استودیو هم کنار لاگ گت هستش که میتونی دستور در اون بنویسی 

مثلا بنویس git init و پروژتو به گیت متصل کن (البته فکر میکنم هنوز به این سر فصل نرسیدی )

بهر حال این مشکلی نیست 

ادامه بده پسر.

بهترین پاسخ
پوریا شفیعی ۰۹ خرداد ۱۳۹۹، ۰۸:۱۸

سلام پوریا جان.

من روال کارم رو قبلا واست گفتم. حالا کمی تعدیلش کردم برای سرعت دادن بکارم. ولی الان  خیلی گیج شدم. 
از جلسه اول گیت نکته به نکته با آقای آوند اومدم جلو الان ایشون فرامین Command Line رو با PHP شروع کرده توی روت دامین مجازی و درون Xamp که اصلا از این مفاهیم درست اطلاعی ندارم. نمیدونم از صفر چطور این آموزشها رو برای اندروید استودیو بومی سازی کنم. مثلا  ایشون توی روت وب سرویس و دامین مجازی یه فولدر بنام start درست کرد. خوب من اندروید کار اینجا باید چکار کنم؟ در قدم بعدی اومدن راست کلیک کردن با فرمان nano که فکر میکنم فرمان PHP باشه یه فایل جدید درست کردن، اوکی، حالا من اندروید کار باید چکار کنم در این مرحله؟
 اصلا از ریشه دارم گیج میزنم. روال این جلسه اصلللا درست نیست. انگار شخص دیگه ای هم پیرامون این موضوع کامنت نذاشته انگار مبتدی و تازه کارتون منم!!!. سایر دوستان هم یا بیخیالن یا خیلی حرفه ای و پایکار.
من تایم ندارم بذارم واسه PHP بعدش برگردم اینجا آموزش ببینم بعد تازه بشینم مراحل و فرامین نظیر جاوا و اندرویدش رو پیدا کنم.
 بابا من مغزم درگیر دستورات جاوا و محیط اندروید استودیوست. بشدت مستاصل شدم.

 

پوریا جان اگر فکر میکنی از این فصل عبور کنم و با بیشتر شدن تجربه کار توی اندروید استودیو برگردم و این فصل رو بخونم لطفا ۱۲۳۴ راهنماییم کن. یعنی تا کجا رسیدم میتونم برگردم به این فصل؟ 

 

ضمن اینکه اینطور که متوجه شدم فصل SQL مقدماتی هم گویا با دستورات PHP هستن درسته؟ متوجه نمیشم منه اندروید کار که باید با دستورات جاوا روی گیت و SQL کار کنم چرا این شاخه و اون شاخه باید بکنم؟ بوقتش اگر خواستم میتونم برم و PHP رو هم یاد بگیرم والی الان تایم اندروید و جاواست.

 

خواهشا اگر به استاد شاهینی دسترسی بیشتری داری بگو عاجزانه یه فکری بکنه واسه این مسئله.

 

ممنونم از تو

پژمان آزاد ۰۹ خرداد ۱۳۹۹، ۰۸:۳۳

پژمان عزیزم نگران نباش به حرف من اعتماد کن اصلا نیاز نیست php بلد باشی این قسمت هایی که استاد مثلا فایل میسازه و وصل میشه به xamp و.. رو نیاز نیست انجام بدی (همینطور ببین که کاربرد گیت اصلا چیه) مهم دستورات هستن که در جلسات جلویی باهاشون اشنا میشی 
اینکه از این فصل رد بشی یا نه فرقی نمیکنه چون پیش نیاز بقیه فصول نیست ولی اگر بخای جایی مشغول کار شی این سر فصل خیلی مهم هست (از خیلی هم بیشتر)
پس ادامه بده و دستورات رو یادداشت کن و در خود اندروید استودیو آن دستورات رو بنویس 
مثلا بنویس دستور git init برای وصل شدن به گیت مثلا دستور git status برای گرفتن وضعیت فایل‌ها و... بدین شکل 
پس نیاز نیست xamp نصب کنی یا php بلد باشی (اصلا نیاز نیستا)
البته میتونی بری سر فصل لبعدی ر بخونی و ببینی و هر وقت حس کردی به گیت نیاز داری به این سر فصل برگردی 
اگرچه پیشنهاد من اینه آدم همیشه باید تمام پروژه هاش به گیت وصل باشه:)

درمورد دیتابیس هم دیتابیس Sqlite و لابرری Room برای ما حایز اهمیت هستش و دو جلسه قبلش برای اشنا شدن برای یه اندروید دولوپر کافیست (منظورم اینه لازم نیست بشینی حفظ کنی ) ولی دید خیلی خوبی بهت میده

حالا نگران اون فصول نباش 

ادامه بده

 

پوریا شفیعی ۰۹ خرداد ۱۳۹۹، ۰۹:۴۸

سلام منم دانشجوی جاوا اسکریپت هستم و با xamp,php هیچ آشنایی ندارم 

شاپور مردانی ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۰۷:۲۷

سلام ، کاملا حق با شماست .الان من دانشجوی دوره متخصص جاوااسکریپتم و از این حقیقت غیر انکار که ما به عنوان یه دانشجو وبرنامه نویس نیاز به کنکاش و سرچ مداوم داریم هم گله ای ندارم.ولی مساله ای که هست اینه که من و امثال من یک بار یک هزینه تقریبا کلی مربوط  به دوره مربوطه میپردازن و انتظار دارن که تمامی آموزش‌ها کاملا مرتبط و با کیفیت ارائه بشه تا از سردرگمی و مخصوصا اتلاف وقت دانشجو جلوگیری بشه . خیلی اوقات پیش اومده که برای تکمیل مطالب آموزش داده شده اجبارا رجوع کردم به آموزش‌های دیگه از سایت‌های دیگه که اتفاقا رایگان بوده ولی کیفیت و نحوه تدریس به مراتب واضح‌تر و بهتری داشتن. در صورتی که بنده یک بار به صورت کلی یک مبلغ برای کل دوره یعنی تمامی سرفصل‌ها هزینه کردم که دیگه حداقل از 

 سردرگمیه پیدا کردن یک دوره مناسب و سرچ کردن مداوم و اتلاف وقتم جلوگیری کرده باشم

(البته دوستان این سرچ زدن رو با سرچ زدن درباره سولوشن‌ها یا موضوعات کدنویسی اشتباه نگیرند ، منظورم اینه دانشجو بعد دیدن دوره نیازی به پیدا کردن یه دوره مشابه  از سایت دیگه نداشته باشه و اگر هم سرچ میزنه حول محور کدنویسی و راه حل‌ها و حل کردن مشکلات کدهاش باشه)

پیشنهادی که دارم اینه که لطف کنند جناب آوند و باقی اساتید اگر در آموزشی فیدبک منفی میگیرند پاسخ گو باشند و راه حلی براش در نظر بگیرند . 

دنیای اینترنت همونطور که خودتون مشرف هستید دنیای واضح و آشکاریه ، مخاطب‌ها تون میبینند که در یک سایت دیگه چه بسا دوره ای رایگان ولی پاسخگویی مدرس بسیار بهتر از دوره ای با عنوان متخصص و  با هزینه ای بالاس.و میبینیم که دانشجویی عاجزانه پیام داده ولی دریغ از یک پاسخ از استاد.

بنده خودم شخصا بسیار احترام قائلم برای جناب آوند و به همین جهت توقعم، هم از سایت سون لرن و هم از ایشون بسیار بالاس.

mahdi salimi ۲۸ شهریور ۱۴۰۰، ۱۰:۳۹