در قسمت 2:02 ویدیو دارید یک if داخل option مینویسید دقیقا کار این چیه ؟
ممنون
چیزی که خودم برداشت کردم اینه که میاد مثلا quantity (همون تعدادی محصولی که انتخاب کردیم) رو میگیره و مقایسه میکنه با تعداد حلقه و اگه برابر با هر کدوم بود اونجا اون رو انتخاب میکنه و تعداد محصولی رو که ما نمایش دادیم رو نشون میده در غیر این صورت میاد ' ' رو بر میگردونه و این باعث میشه که اصلا اون item که مربوط به محصوله نمایش داده نشه چون ما چیزی رو انتخاب نکردیم ! اگه اینطوره باز یک سوال اینجا به وجود میاد که ما اینجا داریم کد php وارد میکنیم و اینکه این کد php به هیچ خصیصه ای از select ما چیزی رو بر نمیگردونه سوال اینجاست چطور تشخصی میده html که این مربوط به تعداد محصوالات ... ؟
MohammadMoghadasi۰۴ شهریور ۱۳۹۸، ۰۹:۰۳
سلام .. من دقیق متوجه سوالتون نشدم ولی اون شرط برای این هستش که تعدادی که شما از یک محصول برای خرید انتخاب کرده اید رو به شما نمایش بده ... اگه شما اون شرط رو بردارید همیشه تعداد محصولات یک نمایش داده خواهد شد...
اون شرط میاد چک میکنه که شما از این محصول چه تعدادی خرید کرده اید و زمانی که داخل حلقه به اون عدد مورد نظر رسید اون فیلد رو به عنوان selected انتخاب میکنه ...
امیدوارم جواب سوالتون رو دریافت کرده باشید در غیر اینصورت ممنون میشم بیشتر توضیح بدید تا بتونم بهتر کمکتون کنم.