🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۵ مرتضی حرمتی
قابلیت ثبت ارسال Notification‌ها براساس سیستم Event/Listener
جامعه لاراول ایجاد شده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۸

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی  .... مبحث بالا از پروژه حذف شده است ؟  چون قرار بر این نبوده و مستقیما از دروس پروژه اول بوده وهست  

2- مبحث real time چه می‌شود ؟ ایا یک نوع notfication نیست ؟ در crm بسیار ساده هم ( جدا از crm‌های حرفه ای ) باید یکسری از اعلان‌ها در پنل کاربر به صورت notification در بالای پنل کاربری به نمایش در بیاد 

صرفا با درست کردن یک پنل اس ام اس و یک پنل ایمیل آن هم بر روت frontend  سیستم ایا واقعا لاراول در دنیای واقعی به اجرا در آمده است .بدون استفاده از از حتی یک میدلوره ساده ؟ 

ببخشید که انقدر صریح انتقاد میکنم ولی از جلسه اول تا به اینجا بیشتر شاهد تمرینات laracast به زبان فارسی بوده ام ...

3- چرا مثل دوره‌های دیگر کانالی برای تبادل نظر مستقیم بین بچه‌های گروه در نظر نمیگیرید ... و صرفا به یک ارسال سوال پسنده کردید ( بدون داشتن ک فایل ضمیمه حتی )

4- صرفا با یک کانال که فقط ادمین اجازه صحبت در ان را دارد ، همه را به نظر سنجی انهم به صورت یک بله یا خیر بدون تبادل نظرات دعوت کرده اید با یک فایل 3 دقیقه ای ....خواهشا در صدد آشنایی بچه هایی که دراین گروه ثبت نام کرده اند قدم بردارید ... چرا که خیلی از استارت اپ‌ها از همینجاها و به صورت گروهی شکل میگیرد ...دلیل انجام نشدن این کار را در صورت وجود منطقی در پشت این قضیه عرض فرمایید با تشکر (بنده حتی نمیتونم هم گروه و هم دوره خودم رو ببینم ) 

سلام بله دقیقا منم موافقم. و انتقادتون شما انتقاد منم هست.

MohammadMoghadasi ۲۵ خرداد ۱۳۹۸، ۰۹:۳۵

سلام ... 

1 - خیر از دوره حذف نشده ... در پروژه دوم این مبحث گفته خواهد شد ... تمامی سرفصل‌ها به صورت کامل آموزش داده خواهد شد .

2 - مبحث Real time در سرفصل‌ها وجود داره و در زمان درست تدریس خواهد شد. 

3 , 4 - با پشتیبانی سون لرن در این مورد صحبت کنید.

پروژه اطلاع رسانی فقط پنل sms و ایمیل نبود .. مهمترین قسمت دوره بخش هسته دوره بوده ... قسمت پنل هم نکات کمی نداشت ... پروژه‌های واقعی به همین صورت هستش و قرار نیست شما کارهای جادویی و  خارق العاده انجام بدین ... سرویس‌های کوچک و ساده که کارشون رو به درستی انجام میدن ... استفاده از هر چیزی باید دلیل قانع کننده داشته باشه، دلیلی وجود نداشت که در این سرویس از Middleware استفاده بشه به همین خاطر استفاده نشده و صرفا استفاده نکردن از Middleware دلیل بر اینکه این سرویس در دنیای واقعی استفاده نمیشه نیست. سعی کنید همیشه برنامه هاتون رو با کمترین پیچیدگی بنویسید و تا برای همه قابل فهم باشه ... 

آموزش‌های laracast بهترین آموزش‌های لاراول هستن ... و هرکسی بتونه اون آموزش‌ها رو درست ببینه و استفاده کنه نیاز به هیچ دوره ی دیگه ای نداره ... استفاده از ابزارهای لاراول در همه جای دنیا به یک صورت هستش و قطعا بنده از نکاتی که داخل دوره‌های لاراکست وجود داره استفاده میکنم که اتفاقا این به خاطر بهتر شدن آموزش هستش  ... موضوع دیگه ای که وجود داره اینه که من فکر نمیکنم laracast آموزش سیستم اطلاع رسانی داشته باشه ... 

و موضوع آخر هم اینکه دوره لاراول در دنیای واقعی شامل ۱۲ پروژه هستش و تا به الان فقط یک پروژه آموزش داده شده و یازده پروژه دیگه باقی مونده ... فکر میکنم یک مقدار زود هستش برای قضاوت کردن در مورد دوره ... صبر داشته باشید. 

به هر حال خیلی ممنون از این که نظرتون رو گفتید ... 

موفق باشید . 

مهرداد سامی ۲۵ خرداد ۱۳۹۸، ۰۹:۳۵

داشتن گروه تلگرامی از نظر بنده هیچ مشکلی نداره .... و تصمیم گیرنده این موضوع که شما میتونید گروه داشته باشید و یا خیر با بنده نیست ... 

در مورد این موضوع هم من با سون لرن صحبت میکنم و نتیجه رو داخل کانال اعلام میکنم ... 

مهرداد سامی ۲۶ خرداد ۱۳۹۸، ۰۹:۵۲

منم با داشتن یک گروه برای تعامل با هم دوره ای‌ها و مدرس موافقم.

فراز صالحی ۰۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۱۷

بحث تعامل بین اعضای دوره رو همه تمایل دارن که امکانش باشه ولی این مورد دست اساتید مجموعه نیست متأسفانه و بنابه صلاحدیدهایی توسط مدیریت مجموعه تصمیم گیری میشه. و برای همین به از دست اساتید هم کاری بر نمیاد و فقط باید با خود مجموعه سون لرن صحبت کنید

امیر ابوئی ۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۴۱