💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ مرتضی حرمتی
نمودار try ,catch
مهرداد سامی حل شده توسط مهرداد سامی

سلام استاد خسته نباشید و با تشکر از اموزش مفیدتون 

استاد لطف میکنید یک نمودار try ,catch مناسب برای php  معرفی کنید ( همون throw‌های برنامه ) ... سلسله مراتبی بودنشون رو عرض میکنم 

من منظورتون رو دقیق متوجه نشدم ولی اگه منظورتون انواع Exception‌های پیش فرض PHP هستش میتونید از لینک زیر استفاده کنید . 

Exception In Php

مهرداد سامی ۲۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۰۴

استاد سادست سوالم و فکر میکنم خیلی واضح باشه ...با اجازه منظورم رو طور دیگه بیان میکنم 

زبان c#  برای throw کردن exception‌های خودش یه نمودار درختی اعلام کرده وبا یه سرچ ساده میاد اما فکر میکنم زبان php  به دلیل compile نشدن کدهاش فاقد این نمودار باشد ... مثلا در زبان c# وقتی میخوایم یه exception درست و حسابی بزای برنامه تعیین کنیم که برنامه نویس دیگه راحت بفهمه مشکل از کجاست یکسری سلسله مراتب رعایت میشه و به صورت یک دیاگرام است ...مثلا میدانیم argumentNullException زیر مجموعه Argument exception هست و یا AggregateException زیر مجموعه SystemException است 

و تصویر این دیاگرام در همه جا در دسترس است تا مشکل مشخص شود ... php چنین دیاگرامی دارد ؟ اگر دارد ( که مسلما ناقص است ) راهنمایی بفرمایید جهت دریافت آن

در جواب بالا صرفا exception‌ها معرفی شده اند نه اینکه کدام زیر مجموعه کدام است با تشکر

مرتضی حرمتی ۲۱ خرداد ۱۳۹۸، ۰۶:۵۵

بله درسته ... من منظور سوالتون رو به درستی متوجه نشده بودم ... اتفاقا ما این موضوع رو در PHP هم داریم ولی نه دقیقا به شکلی که در C# هستش... از PHP ورژن ۷ به بعد این موضوع بیشتر شکل گرفت ... کلا به ۲ دسته تقسیم کردن که اون‌ها هم خودشون به دسته‌های مختلف دیگه تقسیم بندی شدن ...

برای این مورد میتونید لینک زیر رو مطالعه کنید .. 

PHP Exception Hierarchy

بهترین پاسخ
مهرداد سامی ۲۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۳۶