استاد سادست سوالم و فکر میکنم خیلی واضح باشه ...با اجازه منظورم رو طور دیگه بیان میکنم
زبان c# برای throw کردن exceptionهای خودش یه نمودار درختی اعلام کرده وبا یه سرچ ساده میاد اما فکر میکنم زبان php به دلیل compile نشدن کدهاش فاقد این نمودار باشد ... مثلا در زبان c# وقتی میخوایم یه exception درست و حسابی بزای برنامه تعیین کنیم که برنامه نویس دیگه راحت بفهمه مشکل از کجاست یکسری سلسله مراتب رعایت میشه و به صورت یک دیاگرام است ...مثلا میدانیم argumentNullException زیر مجموعه Argument exception هست و یا AggregateException زیر مجموعه SystemException است
و تصویر این دیاگرام در همه جا در دسترس است تا مشکل مشخص شود ... php چنین دیاگرامی دارد ؟ اگر دارد ( که مسلما ناقص است ) راهنمایی بفرمایید جهت دریافت آن
در جواب بالا صرفا exceptionها معرفی شده اند نه اینکه کدام زیر مجموعه کدام است با تشکر
مرتضی حرمتی۲۱ خرداد ۱۳۹۸، ۰۶:۵۵
بله درسته ... من منظور سوالتون رو به درستی متوجه نشده بودم ... اتفاقا ما این موضوع رو در PHP هم داریم ولی نه دقیقا به شکلی که در C# هستش... از PHP ورژن ۷ به بعد این موضوع بیشتر شکل گرفت ... کلا به ۲ دسته تقسیم کردن که اونها هم خودشون به دستههای مختلف دیگه تقسیم بندی شدن ...