میخواستم بدونم به عنوان مثال اگر لازم باشه یک عملیات خاص را هر 1 ساعت انجام بدیم باید از setIntervalاستفاده بشه یا corn job؟ و کلا چه فرقی دارن؟ با تشکر
سلام نوید جان وقتت بخیر ، عیدت هم مبارک دوست من. در وهله اول نوید جان جسارتا نامش Cron Job هست نه Corn job . در وهله بعد ببین نوید جان این بستگی داره میزان دقت اون فواصل زمانی که میخوای کدهات اجرا بشن چقد بالا باشه و اینطور بگم به میزان پیچیدگی کدت بستگی داره وقتی شما میخوای از Cron Jobها استفاده کنی در واقع به این معنی هست که میخوای در سمت nodejs ، اسکریپتهای خودت رو چندین و چند بار با فواصل زمانی معین روی سرور اجرا کنی تا ۹۰ درصد از حافظه ت صرفه جویی کنی و memory leaks نداشته باشی ، بدون اینکه نگران چرخه اجرا برنامه ت باشی و یا حتی خطاهایی که خواسته یا ناخواسته به وجود میان. (منظورم در زمان استفاده از setInterval هست ) توی اینجور مواقع بهترین گزینه Cron job هست، یه مثال هم برات بزنم مثلا برای زمانی که شما ایمیلی رو میخوای در یک زمان خاص برای یک کاربر ارسال کنید میای از Cron Job استفاده میکنی. درنهایت با توجه به این موارد که عرض کردم setInterval برای کارهای ساده گزینه مناسبتری هست واین رو هم همیشه یادت باشه برای کشتن یه پشه لزومی نداره از RPG-۷ استفاده کنی ?.
من باز چند تا منبع رو هم آوردم تا از صحت عرائضم مطمئن باشی .