عرض سلام و احترام خدمت استاد محترم جناب علی محمدی و دوستان عزیز . استاد من یه مینی پروژه در خصوص پیش بینی آب و هوا هست و با استفاده از handlebars و express نوشتم بسیار ممنون میشم ازتون نظرتون رو بفرمایید در رابطش . دوستان من میخواستم به این مینی پروژه session استفاده کنم همینطور براش Authentication ایجاد کنم ولی پشیمون شدم چون از وقتی که استاد اون voice رو توی کانال گذاشتن که بنده فعالیت زیادی تو دوره دارم ( که همینجا از استاد علی محمدی ممنونم بابت لطفی که بهم داشتن ) یکسری هاتون بجای اینکه تلاش و همت تون رو زیاد کنید اومدید توی pv من هر چی بد و بیراه و فحش بوده گفتید به این دلیل که چرا مینی پروژه گذاشتم و چرا انقد به سوالای بچهها جواب میدم . بچهها بخدا من با هیچکدومتون دشمنی ندارم اینکار درست نیست که بیایم بهم فحش بدیم و تیکه متلک بندازیم . چرا وقت یکی ازتون انتقاد میکنه جبهه میگیرید شروع میکنی به تیکه انداختن !!! بچهها ما قراره متخصص بشیم و یه چرخی رو توی این مملکت بچرخونیم نه فحاش و زیر آب زن و چاپلوس . در کل من این قضیه رو به فال نیک میگیرم چون باعث شد بفهمم دارم پیشرفت میکنم به سمت هدفم و تلاشم برای رسیدم به هدفم و علاقه م به جاوا اسکریپت مضاعف شد و در کل هم از شما دوستانی که وقعا مثل دوست هستید برام و هم از استاد محترم علی محمدی عذر میخوام فکر کردم با مطرح کردن قضیه چالش و اشتراک گذاری دانش هامون میتونستیم باعث پیشرفت همدیگه بشیم ولی گویا بازخورد خوبی از اون موقع که مطرح شده نداشت . و جا داره از دوست خوبم مهدی پردات عزیز تشکر کنم که توی این پست شون محبت کردن پروژه todo بنده رو ارتقا دادن ولی بازم متاسفانه حتی همونایی که ادعای زیادی دارن جز متلک گفتن و بد دهنی کار دیگه بلد نیستن هم یه کامنت هم بهش اضافه نکردن ولی پای مسائل دیگه درمیون باشه میشن آفریدگار جاوااسکریپت . ممنون وقت گذاشتید برای خوندن مطلب و کاش یادبگیریم به شخصیت هم احترام بزاریم . موفق و پیروز باشید .