سرمایه گذاری متفاوت در سال نو 🍎🌱 ۳۵٪ تخفیف نوروزی ➕ حضور رایگان در مسترمایند نخبگان صنعت نرم‌افزار 💻✅
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ alireza-fa
ادامه دوره
محمدعلی رضا حل شده توسط محمدعلی رضا

سلام و خسته نباشید. باید اول تشکر کنم و بگم که این دوره بنظر من کامل‌ترین دوره جنگو به زبان فارسی  هستش حالا بر اساس تجربیاتی که از دیگر دوره‌ها داشتم بدون اغراق این دوره عالیه و در کل استاد بزرگوار عالین. من باید عرض کنم سوالم ربطی به این جلسه نداره و کلی هستش. سوالم اینه که انتقال قالب به پروژه رو استاد بزرگوار در این دوره اموزش میدن یا خیر ! 

سلااااااااااااااااااااااام علیرضا جان

ممنون، خداقوت.

علیرضا جان منظورت رو از «انتقال قالب به پروژه» رو دقیق نفهمیدم. منظورت اینه که قالب استاتیک HTML, Css, Js ای بیاریم تو پروژه و ازش استفاده کنیم؟

میشه دقیق‌تر و با جزئیات بگی منظورت چیه؟

محمدعلی رضا ۰۷ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۹

سلاااااااااااااااااام

پروژه عملی حتما داریم. نکات مربوط به استفاده از Template Engine و استفاده از قالب استاتیک در پروژه گفته میشه.

البته ما نمیخواهیم تو پروژه هاتون فرانت داشته باشید و فقط کافیه یه خورده HTML استفاده کنید.

در واقع استاد و من قصد مون اینه که شما تمرکز کنید روی بکند و پایتون و فقط و فقط روی این دو تا کار کنید. و نمیخواهیم با چیزهایی مثل فرانت شما رو از هدف اصلی این دوره دور کنیم. هدف اینه که شما یه توسعه دهنده عالی در پایتون و بکند بشید. و به عنوان پایتون بکند دولوپر در سطح جونیور وارد بازار کار بشید.

بهترین پاسخ
محمدعلی رضا ۰۸ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۲۹

سلام درود خواستم بپرسم چه پروژه های 

دیگه ای قراره توسعه داده بشه ؟؟

فقط درگاه پرداخته ؟؟؟؟

Mahdi ۰۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۴۰