سرمایه گذاری متفاوت در سال نو 🍎🌱 ۳۵٪ تخفیف نوروزی ➕ حضور رایگان در مسترمایند نخبگان صنعت نرم‌افزار 💻✅
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ محمدرضا مجیدی
سوال در مورد read , currently reading , want to read
محمدعلی رضا حل شده توسط محمدعلی رضا

سلام و عرض ادب خدمت استاد محترم و منتوهای بزرگوار 

من در مورد اشتباهی که استاد داشتند در تایم 16:06 اشتباه خودشون رو درست میکردند سوالی برام پیش امد ما کجا مقدار shelf

read , currently reading , want to read  

رو مقداردهی کردیم که بعدش استاد رفت مقدار 3 رو تغییر داد به 6

اون مقدار6 بایین به کجا ربط میشه؟؟؟

سلاااااااااااااااااام و احترام به محمدرضا جان

وقتی از json ایمپورت کردیم، محتوای فایل books-shelves.json یه اشتباهی داشته. دیکشنری سومی که توش بوده مقدار shelf_id اشتباهی ۲ بوده:

|	   ...
23|    "shelf_id": 2,
  |    ...

اون ۶ مقدار shelf_id بود. که کلید خارجی جدول shelf هست.

فک میکنم لازمه یادآوری کنم که وقتی سوالی داریم. اول وقت بذاریم و سعی کنیم خودمون جواب رو بدست بیاریم، یا تیکه کد رو بفهمیم. بعد در وهله بعدی ویدیو رو دوباره سه باره، چند باره ببینیم و کدش رو خودمون بزنیم. کدش رو تغییر بدیم، دیباگ کنیم و باهاش ور بریم. در وهله بعد با کمک دانشجوهای دیگه که تو گروه هستن جواب رو بدست بیاریم و در آخر تاپیک ایجاد کنیم.

فک میکنم برنامه نویس یعنی حل کننده مساله. و باید این مهارت رو در خودش هی قوی‌تر کنه. مساله رو خوب و کامل بفهمه، راهکار ارائه بده. اگر وقت داشت و راهکار درست بود، راهکار رو بهینه کنه. راهکار درست رو درست پیاده سازی بکنه و تستش کنه و تحویل بده.

هدف این دوره همینه که شما یه توسعه دهنده و برنامه نویس جونیور بشید و آماده ورود به بازار کار باشید. اگر فک میکنید جایی از دوره این کار خوب انجام نمیشه لطفا بهمون فیدبک بدید.

خیلی ممنون :)

بهترین پاسخ
محمدعلی رضا ۰۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۲۰