💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ محمدرضا مجیدی
در مورد استاد
پیمان رشیدی حل شده توسط پیمان رشیدی

سلام و درود 

کاشکی یکی به استاد رمضان پور بگه کاشکی یکم شمرده‌تر و آرام‌تر میگفت به خدا ما مشکل تایم نداریم یا تعداد جلسات رو بیشتر کن و یکم کاملتر راجب به هر خط که مینوشتن توضیح میداد و در آخر مثل جلسات آقای دکتر آوند یک امتحانی آخر دفعه برای یادگیری بیشتر افراد میگرفتند

‘,,

سلام دوست عزیز . ضمن عرض خسته نباشید . از سرعت ۰.۵ استفاده کنید . 

Reza Mobaraki ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۱۶:۵۷

سلام

من دقیقا اینجا که گفتی ؛؛کاشکی یکی به استاد رمضان پور بگه کاشکی یکم شمرده‌تر و آرام‌تر میگفت؛؛ رو متوجه منظورت نشدم. 

منظورت اینه که سرعت صحبت کردن استاد سریع هستش یا اینکه از روی کدها میپره؟

این رو به من توضیح بده تا بهتر بتونم کمکت کنم.

سوال بعدیم اینه که الان دقیقا روی کدوم ویدیو هستی؟

اگه منظورت اینه که سرعت صحبت کردن استاد سریع هستش؛ یادمه توی وبینار قبلی چندتا از بچه‌ها از استاد گله می‌کردند که یواش صحبت میکنه و مجبورن که سرعت ویدیو رو بیشتر کنن. 

همون موقع من به این فکر کردم که از نظر من سرعت صحبت کردن استاد مشکلی نداره و هرکسی به هرحال یه جوری صحبت می‌کنه. ما باید تنوع آدم‌ها رو بپذیریم. حالا می‌خواد اون آدم دوستمون باشه یا استادمون. 

اگه منظورت اینه که استاد کدها رو خط به خط توضیح نمیده؛ یک مقداری بهت حق میدم. فکر میکنم توی ویدیوهای ابتدایی دوره هستی. 

واقعیت اینه که ویدیوهای ابتدایی از نظر کیفیت آموزشی یک مقداری ضعف دارند و اگر کسی پیش‌زمینه برنامه‌نویسی نداشته باشه یک مقداری ممکنه که اذیت بشه.

سبک تدریس استاد رمضان‌پور اینجوریه که توی ویدیوهاش بهت سرنخ میده و دانشجو باید خودش بره ریسرچ کنه تا به اون حد تسلطی که نیاز داره برسه. (هرچند از نظر من استاد خیلی کامل توضیح میده همه چیز رو)

اگه دوست داری بچه‌ها بهتر بتونن کمکت کنند، ما یه گروهی داریم که خودمون تشکیل دادیم و اونجا میتونی از بچه‌هایی که از تو جلوتر هستند کمک بگیری.

اگه دوست داشتی توی تلگرام به آیدی من پیام بده تا توی گروه اضافه‌ات کنم.

بهترین پاسخ
پیمان رشیدی ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، ۲۳:۲۶

سلام و درود دوست عزیز 

بله حتما من الان بهتون پی ام میدم توی تلگرام

استاد جای خودشون قبول دارم احترامش برای من واجبه ولی کاشکی یکم مثل دکتر آوند توضیح میدادند هم آرومتر هم پر معناتر 

محمدرضا مجیدی ۲۶ شهریور ۱۴۰۰، ۰۵:۰۷