دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ امید لیلاج
کاستوم ویو نوتیفیکیشن در بگراند
سعید شاهینی حل شده توسط سعید شاهینی

سلام استاد خسته نباشید 

چه چوری میشه تو برنامه یه کاستوم ویو برای نوتیفیکیشن نشون داد وقتی برنامه در حالت بگراند باشه 

درود بر شما 

با اموزش رو به رو میتونین پیش برید : لینک 

اما توجه کنین برای کاستوم نوتیفیکیشن باید طوری طراحی کنین که با دستگاهای مختلف سازگار باشه 

البته استاد هم در سر فصل سرویس‌ها قراره پروژه ای مبنی بر سرویس نوتیفیکیشنی(برای اپلیکیشن موزیک ) انجام بدن که شما بتونین در حالت بکگراند موزیک خودتونو کنترل کنین(شبیه اپ رادیو جوان)

پیروز باشین.

پوریا شفیعی ۲۰ خرداد ۱۳۹۹، ۰۸:۰۳

من وقتی برنام بازه مشکلی ندارم با نمایش نوتیفیکیش به صورت کاستوم اما وقتی برنامم بسته هست و تو بگراند به صورت سرویس بازه اونجا میخوام کاستوم نشون بدم به نظر شما از چی استفاده کنم 

امید لیلاج ۲۰ خرداد ۱۳۹۹، ۰۹:۱۳

سلام امید عزیز وقت بخیر

در صورتی که از پنل پوش نوتیفیکیشن فایربیس برای ارسال نوتیفیکیشن استفاده کنید (مشابه آموزش) امکان سفارشی سازی نوتیفیکیشن زمانی که اپ Background باشه، وجود نداره! البته روش‌های هک طوری وجود دارن ولی من پیشنهاد نمی‌کنم.

روش پیشنهادی:

در صورتی که این ویژگی برای شما اهمیت زیادی داره، نیاز به برنامه نویسی سمت سرور و ارسال پیام‌ها از سرور خودتون هست. یعنی باید توکن‌های دریافتی از گوگل رو روی سرور خودتون ذخیره کنید و نوتیفیکیشن رو از پنل ادمین وبسایت خودتون ارسال کنید. که البته کار سختی نیست فقط کافیه Sdk ی مربوطه رو روی سرور نصب کنید(برای زبان‌های مختلف مثل php موجود هست) و توکن رو از اپ به سرور ارسال کنید تا اونجا ذخیره بشه

بهترین پاسخ
سعید شاهینی ۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۰۶:۰۰

سلام و خسته نباشید

چجوری میشه متن فارسی داخل نوتیفیکیشن رو راستچین کرد؟

Mohammad hosein Hosseini ۰۹ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۸