سلام استاد . شما اومدید از هوک register_activation_hook و درون تابعی که فراخوانی میکنه عملیاتی که برای غیر فعال سازی پلاگین هست رو تعریف کردید، چرا از هوک register_deactivation_hook استفاده نکردید؟؟؟ من علت این کار رو متوجه نشدم.
دوم اینکه شما کلیه جدول مربوط به این پلاگین رو حذف کردید. اگه شخصی قبلا یک عالمه دیتا داشته باشه روی این جدول ، بعد از غیر فعال سازی و حذف پلاگین فکر کنم کلا اون اطلاعات هم پاک میشن و اگه دوباره هم ان پلاگین رو نصب کنه دیگه اطلاعاتش از بین رفته و چیزی نداره.
چجور میشه مثل بعضی از پلاگین هایی که وجود داره و حتی با پاک کردن اطلاعات حذف نمیشن و وقتی دوباره افزونه رو نصب میکنیم اطلاعات و تنظیمات دقیقا همون چیزی که انجام دادیم باقی میمونن بدون هیچ مشکلی؟؟
نمیدونم تونستم منظورم رو خوب برسونم یا نه. مثلا افزونه ای مثل گرویتی فرم . چندین فرم باهاش ساخته میشه و حتی اطلاعات هم ذخیره میشه ولی وقتی ما اون افزونه رو غیر فعال و حذف میکنیم و مجدد میخوایم نصب کنیم بدون هیچ مشکلی اطلاعات و فرم هایی که ساختیم وجود داره و انگار چیزی عملا حذف نشده. ولی تو حالتی که شما گفتید فکر کنم دیگه این امکان وجود نداره. چجور میشه این امکان رو فراهم کرد؟؟؟