استاد در خصوص email.mime.text و mimetext توضیح ندادند
من برای استفاده از اون مخصوصا برای mail trap واقعا داستان داشتم
کاشکی بیشتر توضیح میدادند این قسمتو مخصوصا که از قبل نوشته بودند
سلام
چندتا نکته هست: ۱- ما مطالب رو از قبل اولویتبندی میکنیم و طبعا از اولویت بیشتر شروع میکنیم به تولید محتوا. موردی که اشاره کردین از ابتدا هم توی سرفصلهای دوره نبوده، در واقع نه به پایتون مرتبطه و نه به برنامهنویسی وب :) صرفا یه اشاره کوچک به نحوه ارسال ایمیل اتومات بوده و بس.
۲- تقریبا میشه روی تکتک سرفصلها و مطالبی که ما توی دوره داریم، نامتناهی عمیق شد اما آیا به نظر شما باید این کارو انجام داد؟ ترجیح من اینه که در انتهای ویدئو ذهن مخاطب رو پر از سوال و معما کرده باشم که برای حل معما و گرفتن جواب سوالها تحقیق و توسعه کنه.
۳- نه فقط برای شما که در دوره آموزشی هستین، بلکه برای هرکسی که داره توی این حوزه کار میکنه مهارت تحقیق و مطالعه یه مهارت اجباریه، اگر جز این باشه ما عملا با تایپیست هیچ فرقی نداریم. من به شخصه فکر نمیکنم روزی برسه که بتونم با تکیه بر دانشی که از قبل کسب کردم و بدون جستجو/مطالعه پروژهای رو به سرانجام برسونم شما هم چنین انتظاری از خودتون نداشته باشین.
در انتها اگر برای پیادهسازی سناریویی که داشتین به مشکلی برخورد کردین و برای حل این مشکل مجبور به جستجو شدین، ناراحت نباشین :) روال کار تقریبا همیشه همینه.