🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ رضا
در مورد رعایت کدنویسی اصولی و درست
مجید زادگی حل شده توسط مجید زادگی

سلام خدمت آقای مجید زادگی 

من یک سوال از شما طبق این لینک 

https://۷learn.ac/community/در-مورد-recaptcha-ImJ۸a

پرسیدم وشما در جواب یک نکته ذکر کردید :

نکته شما :مهمترین نکته رعایت کدنویسی اصولی و درست است.

۱-برای  رعایت کدنویسی اصولی و درست ، چه مطالبی را باید بخونم ؟ 

۲-چطور باید رعایت کدنویسی اصولی و درست را یاد بگیرم؟

۳-آیا امکانش هست در مورد این موضوع یک آموزشی قرار دهید؟

با تشکر  از لطف شما

سلام آقای محب

در مورد امنیت در طول دوره استاد توضیحاتی رو دادند و می‌تونید اونها رو ببینید (هر جا لازم به رعایت نکات امنیتی بوده توضیح داده شده)

من بخشی از مواردی که باید در موردش اطلاعات کسب کنید رو می‌گم خدمت شما

۱- Escaping

۲- استفاده از کپچا در قسمت‌های که کاربر درخواستی رو از سرور داره مثل لاگین شدن به سایت یا ثبت یک دیدگاه

۳- انجام توصیه‌های وردپرس هنگام استفاده از فانکشن‌ها یا عملیات‌های خاص مثلا موقع ایجاد یک کاربر وردپرس توصیه می‌کنه که فیلترهای لازم رو موقع انتساب مقدار به فیلد پسورد و یا نام کاربری هست اجرا کنید که توی جلسه ایجاد کاربر جدید استاد توضیح دادن

۴−  SQL injection - نوشتن یک کوری مناسب برای دریافت و ارسال داده‌ها که پارامتر‌ها و مقدار آنها بررسی شود

5− مابقی موارد استفاده از هاست مناسب هست و اگر نیاز به امنیت بالا در مورد هاست دارید باید هاست اختصاصی تهیه کنید - فرض کنید هاست اشتراکی تهیه کردید و هاست از طریق سایت دیگری و یا به هر شکل دیگر هک شده باشد در این صورت ممکن است اطلاعات دیتابیس شما در اختیار هکر قرار بگیرد

در مورد امنیت بحث واقعا زیاد هست و تا جای ممکن در دوره توضیحاتی داده شده و چنانچه نیاز به آپدیت جلسه جدید باشه آکادمی سون لرن حتما تصمیم لازم رو می‌گیره

امیدوارم که موفق باشید

بهترین پاسخ
مجید زادگی ۰۹ بهمن ۱۳۹۹، ۰۶:۴۶

سلام خدمت آقای مجیدزادگی 

دراین سوال منظورم کدنویسی اصولی و درست و تمیز است.

آیا امکان دارد سوال را مجدد بررسی کنید

باتشکر از لطف شما

رضا ۰۹ بهمن ۱۳۹۹، ۰۷:۰۸

سلام مجدد

نکاتی که خدمت شما عرض کردم به هر حال در کدنویسی تمیز نقش داره

برای اینکه کدنویسی تمیز داشته باشید خوب استفاده از شی گرایی در کدنویسی هست و رعایت اصول SOLID و مواردی از قبیل رعایت استانداردهای کدنویسی در زبان PHP است

همه اینها مهم هستند و هر چه بهتر روی اینها مسلط باشید کدنویسی بهتری خواهید داشت

در مورد شی گرایی و اصول SOLID دکتر آوند یک دوره خیلی خوب دارند داخل سایت یک سرچ بکنید لطفا و در مورد استانداردها هم من یک لینک براتون ارسال می‌کنم می‌تونه بهتون کمک کنه

https://codex.wordpress.org/WordPress_Coding_Standards

موفق باشید

مجید زادگی ۰۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۶:۵۸