در اندرید استدیو جدید از پلاگین Parcelable ساپورت نمیکنه به جاش از چی میتونیم استفاده بکنیم؟؟
و این ارور هم میده
۰۹:۰۳ PM Plugin Error: Plugin "Android Parcelable code generator" is incompatible (supported only in IntelliJ IDEA).
سلام و احترام
بله درسته
اما برای اینکه با این آموزش و این روش پیش بیاید فایل زیر رو که براتون پیوست میکنم دانلود کرده و از قسمت
file-> Settings -> plugin و سپس انتخاب چرخ دنده و سپس انتخاب گزینه install plugin from disc رو بزنید و فایل مربوطه رو که پیوست کردم انتخاب کنید و سپس apply و ok رو بزنید و ide رو ری استارت کنید و سپس برای استفاده هم که طبق روش استاد... و فعلا به صورت موقت از این روش استفاده کنید تا فردا شب در قالب مقاله و نکته اموزشی یک روش خیلی سادهتر رو در اکادمی منتشر کنم و براتون ارسال خواهم کرد.
موفق و پیروز باشید.
دقت بفرمایید قبل از نصب پلاگین فایل رو از زیپ خارج کنید
بهترین پاسخ
پوریا شفیعی۱۵ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۵۵
سلام اگر وی پی ان دارید روشن کنید و گردلو سینک کنید خودش پلاگینو دانلود میکنه و نصب میکنه اگر ندارید از روش دوم که اقای شفیعی گفتن استفاده کنید.
معین سعادتمند۱۶ آبان ۱۳۹۹، ۰۸:۱۳
همونطور که در این لینک میبینید، پلاگین Android Parcelable code generator در نسخه 4.1 به بعد کار نمیکنه.
I have used this for so long that I forgot it was a plugin and thought it was embedded in Android Studio. Would really love if you could get this working for 4.1, I have to open my project in 4.0 whenever I need to generate a Parcelable!