💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ محمدرضا مجیدی
رفع ایراد 1
محمدعلی رضا حل شده توسط محمدعلی رضا

سلام و عرض ادب آقا محمد علی

آقا محمد علی منم مشکل رو داشتم راجب دو تا برنامه ای که گفتید برای تمرین و کدنویسی نصب کنیم نصبشون کردم ولی نمیشه به هم دیگه متصلشون کنم؟؟

عکسی هم براتون فرستادم برنامه command line پیغام اخطار بهم میده!!!

بعدش برنامه سمت راست submile را نصب کردم اوکی است ولی اسمی مثل استاد نمیتونم بهش بدم مثل data.py

و ویندوزم ویندوز 10 است 

فداااااااات اینقدر گلی???

میشه توی یک ویدیویی کامل بهم بگی ممنونت میشم آقا محمد علی

محمدرضا مجیدی ۲۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۳۹

سلااااااااااااااااااااام  ? و عرض ادب

2 تا نکته

یک اینکه برای اجرای یک فایل پایتون با پسوند py کافیه که Command Line رو تو اون پوشه ای که فایل پایتون هست باز کنی و دستور زیر رو بزنی:

python <python_file_name>.py

مثلا اگر اسم فایل پایتون مون main.py باشه با Command Line میریم به اون پوشه ای که فایل main.py توش هست و دستور زیر رو میزنیم:

python main.py

شما اشتباها تو محیط IDLE پایتون دستور اجرای فایل رو زدی. (با توجه به اینکه علامت <<< قبل دستوراتی که تو Command Line زدی هست. وقتی دستور python رو میزنیم وارد IDLE میشیم. و علامت <<< رو اول دستورات مون میبینیم.)

نکته دوم اینکه تو فایل main.py ای که درست کردی نباید خط اولش اسم فایل رو بنویسی. خط اول فایل main.py ات رو باید حذف کنی (که نوشتی main.py)

فقط همون دستور

print('Hello World!')

تو فایل main.py باشه اوکیه.

مساله دومی که گفتی رو نفهمیدم دقیق و ممکن نیست همچین چیزی پیش بیاد. هیچ مساله ای نباید داشتی باشی با ساخت فایلی به نام data.py و این نمیتونه مربوط به sublime یا ویندوز 10 باشه.

باز سعی کن اگر واقعا نتونستی همچین کاری کنی نهایت بهم دسترسی remote سیستمت رو با نرم افزار anydesk بده تا ببینیم مساله دقیقا چیه . . .

این هم ایمیلم (در صورت نیاز): ja4ari@gmail.com

اگر با این توضیحات کارت حل نشد بگو ویدیو بفرستم.

بهترین پاسخ
محمدعلی رضا ۲۰ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰

مرسی

محمدرضا مجیدی ۲۲ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۴۳