💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در آذرماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ پوریا شفیعی
از کجا بفهمیم چه مارجینی و چ فونتی مناسب پروژه است
جامعه جاوا (اندروید) ایجاد شده در ۰۶ بهمن ۱۳۹۸

سلام میخواستم بدونم باید از کجا بفهمیم چقدر مارجین باید بدیم که استاندارد بشه و همچنین از چه فونتی باید استفاده کنیم که پروژه استانداری داشته باشیم؟

من قبلا که کار میکردم طراحی وب به این رسیدم که این چیز‌ها کاملا به صورت تجربی براتون عادی میشه و دستتون میاد که از چه فونت یا سایز هایی باید استفاده کنید ، البته استفاده از استاندارد‌های متریال دیزان  هم راهنمای خوبیه!
لینک زیر هم امیدوارم بدردتون بخوره :)

https://material.io/design/layout/spacing-methods.html#spacing

علی باقری ۰۶ بهمن ۱۳۹۸، ۲۰:۱۵

سلام پوریا جان. وقتت بخیر.

من طبق سابقه ای که توی طراحی وب دارم جوابتون رو میدم.

به دو صورت میشه انجام داد:

۱- طرح پورتوتایپ توسط شخصی قبلا طراحی شده باشه و به شما بدن: که در این صورت اگه حرفه ای کار کرده باشن سایزها رو میدن. اگه هم ندن شما میتونید عکس گرافیکی طرح رو توی اندروید بیارید و یا توی فتوشاپ و از اونجا به وسیله خطوط راهنما سایز‌ها رو به دست بیارید.

۲- طرح رو هم خودتون بخواید طراحی کنید: که این ملزم به این هست از اصول UX و UI اطلاعات لازم رو داشته باشید.

با توجه به رابط کاربری و تجربه کاربری هست که شما متوجه میشید سایز‌ها به چه صورت باشه. چه المانی کجا قرار بگیره. و حتی ترکیب صحیح رنگ‌ها رو متوجه میشید. سایت‌های مربوط به متریال دیزاین هم کمک خوبی میکنه ولی لازمه و پیش نیازش همین ui و ux هست. البته این خودش هم به تمرین زیاد و همچنین نیاز به دیدن طرح‌های طراحان حرفه ای داره که میتونید از سایت هایی مثل dribbble استفاده کنید.

از لحاظ فونت هم به نظرم توی اندروید:

سایز معمولی و استاندارد :۱۴sp

متن ریزتر که درجه اهمیت کمتری دارد:۱۲sp

متن title یا عناوین: ۱۶sp

برای متن‌های خیلی بزرگتر هم از : ۱۸spتا ۲۰sp

بعضی از جاها هم متناسب نیاز طراح امکان داره فونت ها از این رنج بیشتر یا کمتر بشه.

در پایین دوره‌ها و سایت هایی که میتونه کمکت کنه رو آوردم. بازم سوالی بود در خدمتم.

لینک ۱

لینک ۲

لینک ۳

لینک ۴

لینک ۵

لینک ۶

امیدوارم پاسخ قابل قبولی داده باشم.

احمد اسماعیلی ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۲۲