تفاوت ماژول app با ماژول پروژه ساخته شده در چی هستش؟ و کتابخونه هارو تو کدوم باید اضافه کنیم؟ برای چی 2 تا ماژول یکی برای اپ و یکی برای پروژه وجود داره؟
سلام وقت بخیر پارسا عزیز
ما به صورت پیشفرض(موقعی که پروژه ای ایجاد میکنیم) دو تا ماژول داریم(یکی در سطح app و یکی در سطح project) و همینطور میتونیم لایبرری خاصی به پروژه اضافه کنیم تا Customization انجام بدیم(فقط به همین دلیل)
پس وقتی لایبرری رو از گیت هاب یا هر جای دیگه میگیریم میتونیم اونو به پروژه مون اضافه کنیم تا یه سری تغییراتی انجام بدیم (کاستومایز کنیم) که با این کار یه ماژول به صورت خودکار اضافه میشه که در ویدیو دیدی
که البته کمتر مواقعی پیش میاد بخواهیم روی یه لایبرری اپن سورس ویرایشاتی انجام بدیم (بین خودمون باشه :) ولی یکم باید حرفه ایتر بود برای این کارا که البته حرفه ای میشیم>-< ).
اما همونطور که میدونین ما یه build.gradle مربوط به ماژول اپ داریم و یه build.gradle مربوط به اون ماژولی که اضافه میکنیم و یه build.gradle مربوطه به کل پروژه داریم که میتونیم ی سری کانفیکها برای هر کدوم در نظر بگیریم
اما :
تفاوت ماژول اپ با ماژول پروژه ساخته شده اینه که :
1-ماژول اپ: ماژول خام مربوط به اپلیکیشنمون که در اینجا ریپازیتوری ها(منابع) قرار دارن که بعدا اشنا میشی
2-ماژول پروژه ای که اضافه کردیم مثلا Progress Bar که اون کانفیک و تنظمات مربوط به خودشو داره در build.gradle (که در اینجا مشخص میکنیم به طور ساده اپلیکیشنمون از چه اندرویدی به بعد تا کدام اندروید ساپورت کنه یا ورژن اپمونو زیاد کنیم وقتی میخایم اپدیت بدیم)
3-و ماژول کل پروژه : که کلا قضیش خیلی فرق داره من دوست دارم اسمش بذارم رییس ماژول ها