💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۵ Deleted
best practice استفاده از کد‌های html
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۲ دی ۱۳۹۷
سلام جناب علی محمدی ... استاد ببخشید من این کاری که گفتین و انجام دادم ولی به اینصورت که توی تابع شورتکد که باید کد‌های اچ تی ام ال رو مینوشتم چون چند خطی بود یه متغیر تعریف کردن به نام result و با .= هرخط از کد رو بهش اضافه کردم ینی برای هر خط یبار از .= استفاده کردم آخرشم result رو return کردم ولی احساس میکنم این روش خوب نیست خط خط بیایم کد‌های html اضافه کنیم میخواستم بدونم روش درست و اصولی چیه برای این کار ؟؟
با سلام و کسب اجازه من هم با این روش فرم را ایجاد کردم ، روش دیگه استفاده از دستور echo در هر سطر بود ، روش دیگه ای به نظرم نیامد، اگه استاد گرامی کد خاصی مدنظرشون هست ممنون میشم بفرمایند
اناهید یکرنگ ۲۳ دی ۱۳۹۷، ۱۴:۰۴
با درود فراوان دوستان عزیز با کسب اجازه از مهندس علی محمدی کاری که من انجام دادم به ترتیب عبارتست از ۱- یک فرم لاگین در داخل فایل login.php درست کردم. ۲- در داخل فرم متغیرهای مربوط به شورتکد را جاسازی یا embed کردم. ۳- با استفاده از دستور include محتوای فایل لاگین را خوانده و در متغیری قرار دادم. ('html = include('login.php$ ۴- متغیر را در داخل تابع شورتکد return کردم. کلا تابع شورتکد یک خط شد.
حسین ملهم ۲۸ دی ۱۳۹۷، ۱۷:۱۳
function login_func($atts) { $userName = $atts['username']; $passWord = $atts['password']; $submit = $atts['submit']; $html = include_once("login.php"); return $html; } add_shortcode('login', 'login_func');
حسین ملهم ۲۸ دی ۱۳۹۷، ۱۷:۱۵
اینم روش جالبی بود ... فک کنم برای کد‌های طولانی مناسب باشه
Deleted ۲۸ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۴۶

با اجازه از باقی دوستان البته شما میتونید به صورت html هم استفاده کنید

?>

html code

<?php

سید حسین موسوی ۰۲ دی ۱۳۹۸، ۲۱:۲۰