۳ Reza419
Virtual Domain
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۲۰ آذر ۱۴۰۳

سلام

متاسفانه و بدلیل اینکه هر قسمت رو یک نفر آموزش میده و تو هر قسمت اصلا معلوم نیست که قبلش چی گفته شده، من نمیتونم با این پکیج ارتباط مناسبی بگیرم

یعنی چی که تو ویدئویی که قراره در اختیار متقاضی قرار بگیره و اصلا تایم و زمان در اون دخیل نیست، میگید: "اگر وقت شد در مورد فلان مساله توضیح میدم؟"

یا چرا باید اشتباهات مدرس در ویدئو باقی بمونه؟ مگه اینها ویرایش نمیشه؟ قبول کنید که حس بدی به من دست میده وقتی میبینم یه مبلغ ( که خیلی هم کم نیست) دادم و یک ویدئویی رو دارم میبینم که توش اشتباه داره و بعد مدرس تو همون ویدئو میره اشتباهش رو درست میکنه و این پروسه میشه حدود سه یا چهار دقیقه زمان.

سئوال من برای این قسمت اینه : در دقیقه 13:50 این ویدئو گفتید "دامین مجازی که قبلا ساختید". ... من متن یا ویدئو یی برای ساخت دامین مجازی تو آموزشهام ندیدم. شاید این رو در دوره ی آموزشی phpتون گفتید. البته لازمه این نکته رو اشاره کنم که من چون تا حدی با پایتون آشنا بودم، سرفصل آموزش پایتون و سرفصل اموزش گیت رو تقریبا دارم بصورت موازی میرم جلو. آیا در قسمت آموزش پایتون، مبحثی وجود داره که در این باره صحبت کرده باشه؟

سلام،

این سرفصل جزو سرفصل اصلی دوره نبوده و برای یادگیری git اضافه شده.

git هم مستقل از زبان و فریمورک خاصیست.

حتی یکجا اگر کد php هم دیدید اصلا اهمیتی نداره و شما میتونید یک تکست معمولی فرض کنید(یا یک کد ساده پایتون). آنچیزی که در یادگیری گیت اهمیت دارد کامندهای خود گیت است تا با این کامندهای تغییرات و نسخه‌های مختلف کدرو ثبت و منتقل کنید.

تمامی سرفصل‌های اصلی دوره پایتون توسط یک مدرس ضبط شده و چند سرفصل بعنوان اطلاعات بیشتر شما و کسب مهارت بیشتر برای شما به دوره اضافه شده.

در مورد ایرادات بوجود آمده، ساده‌ترین کار در ادیت ویدیو حذف چنین ایراداتیست منتها معمولا ایرادات حذف نمیشه بخاطر اینکه در واقعیت برای دانشجو هم این ایرادات پیش می‌آید و بطور طبیعی آموزش جلو میرود تا نشان دهد اگر خطایی هم پیش آمد نحوه حل ایراد چطور بوده.

محسن موحد ۲۰ آذر ۱۴۰۳، ۰۹:۲۳

سلام مجدد.

تشکر میکنم از پاسخگویی سریع تون.

صحبت من درخصوص آموزش نحوه ی ایجاد سرور مجازی بود که قبل از این مرحله، در هیچ ویدئویی یرای این دوره توضیح داده نشده بود. ( قطعا در دوره ای که تحت عنوان php وجود داره، مدرس قبلا در مورد ساخت دامین مجازی تتوضیح داده که الان در اون تایمی که عرض کردم، بهش داره اشاره میکنه. اما در دوره ی پایتون و در قسمت پایتون پیش زمینه ای براش وجود نداشت.)

در خصوص ایرادات، باید عرض کنم فرمایش شما متین است و من تا حد زیادی مثبت بودن این مدل اشتباهات رو که مدرس برای به چالش کشیدن ذهن دانشجو ی خودش، ایجادمیکنه، میشناسم. اما وقتی مدرس داره در مورد متغییرهای گلوبال و محلی صحبت میکنه و  عنوان میکنن که متغییری که در حلقه ی for ایجاد میکنیم، لوکال هست و بعد خودش متوجه میشه اشتباه کرده، دیگه نیازی نیست این قسمت ویدئو بمونه. میشه تو ویرایش اون رو حذف کرد. میدونید این مساله دوتا چیز رو برای من مخاطب تداعی میکنه: یک، بوجود اومدن یک برداشت منفی نسبت به میزان دانش و آگاهی مدرس. دو، قائل نشدن ارزش برای  مخاطب که ممکنه پیش خودم بگم حتی ویدئو رو یک بازنگری هم نکردن. که هر دو ایجاد دلسردی میکنه و نتیجه اش این میشه که یکی به من میگه سون لرن چطوریه؟ من هم میگم نگیری‌ها ... و الی آخر.

اینها رو عرض میکنم ، چرا که مطمئن هستم برای ساخت و تولید این مدل محتوای آموزشی چقدر زحمت کشیده میشه و حیفه که سر این مدل مسائل بخواد به چالش‌های الکی کشیده بشه.

در عین حال من هنوز درخصوص دامین مجازی سر سئوال خودم هستم

Reza419 ۲۰ آذر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۱

ممنون از نظراتی که داشتی.

ماهیت توسعه پروژه با زبان php و python متفاوته و در محیط توسعه پایتون معمولا نیاز به چنین کاری ندارید و با ابزار محیط توسعه فقط یک پروژه رو روی یک پورت خاص بالا میارید. منتها اگر میخواهید بعنوان یک موضوع آزاد این مورد رو پیش ببرید، توضیحات کلی به این شکله:

حالا اگه می‌خوای روی ویندوز یه دامنه مجازی برای پروژه پایتونی درست کنی، اول باید Apache نصب کنی (با ابزارهایی مثل XAMPP یا WAMP کارت راحتتره). بعد میری فایل تنظیماتش رو باز می‌کنی (معمولاً تو مسیر C:\xampp\apache\conf\extra\httpd-vhosts.conf) و یه Virtual Host جدید تعریف می‌کنی. مثلاً چیزی مثل این:

<VirtualHost *:80>
   ServerName myproject.local
   DocumentRoot "C:/path/to/your/project"
   <Directory "C:/path/to/your/project">
       Options Indexes FollowSymLinks
       AllowOverride All
       Require all granted
   </Directory>
</VirtualHost>

بعد فایل hosts ویندوز رو بصورت run as administrator در یک notepad++ باز میکنی (مسیرش: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts) و دامنه‌ رو به لوکال‌هاست وصل می‌کنی. خط زیر رو اضافه کن:

127.0.0.1 myproject.local

حالا برو سرورتو با دستور python manage.py runserver (برای Django) یا flask run (برای Flask) اجرا کن. وقتی تو مرورگر myproject.local رو باز می‌کنی، Apache درخواست رو می‌گیره و می‌فرسته به سرور پایتونی که داری روی لوکال‌هاست اجرا می‌کنی.

محسن موحد ۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۰۷:۲۲