سرمایه گذاری متفاوت در سال نو 🍎🌱 ۳۵٪ تخفیف نوروزی ➕ حضور رایگان در مسترمایند نخبگان صنعت نرم‌افزار 💻✅
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ علی حشمتی
اشکال در طراحی سایت 7لرن
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۲۷ تیر ۱۴۰۳

درود بر شما. متاسفانه وقتی میخوایم فایل‌های پیوست جلسات رو بگیریم دکمه ای برای برگشت به درس نداریم و باید از Back مرورگر استفاده کنیم که گاهی به درس قبلی میره. یا مثلا در این درس وقتی فایل ویدیو پیوست رو کلیک میکنیم دیکه نمیتونیم به صفحه ی این درس برگردیم بلکه باید از طریق مرورگر یک صفحه به عقب بریم و دوباره درسی که در حال مطالعه هستیم رو پیدا کنیم که باز در اینجا دقیقه ای که در حال نمایش بوده هم حذف میشه و دوباره کلاس از اول پلی میشه که باید اسکرول کنیم تا دقیقه مورد نظر رو پیدا کنیم.

با تشکر

سلام،
وقتی رو پیوست کلیک میشه صفحه رفرش میشه و idm بالا میاد و اگر idm نصب نباشه روی خود مرورگر دانلود انجام میشه.

شما بعد کلیک روی فایل پیوست مگه به چه صفحه ای منتقل میشید؟

محسن موحد ۲۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۲

روی مرورگر فایل رو باز میکنه که میشه سیو هم کرد اما وقتی این فایل رو گرفتم برای برگشت به درس، دیگه من درس رو روی مرورگر نمیبینم و مجبورم از طریق مرورگر یک صفحه به عقب برگردم که در اینجا به درسی که در حال مشاهده بوده برنمیگرده بلکه به یک صفحه عقبتر از درس برمیگرده و باید دوباره درس رو انتخاب کنم و به دقیقه ای که بودم برم

علی حشمتی ۲۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۱:۳۷