💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ mohsen tv
چرا فایل ajax پلاگین‌های مختلف لاگین و پنل مدیریت به درستی کار نمی‌کنند
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۵ تیر ۱۴۰۳

سلام و عرض ادب و احترام
من با یک مشکل خیلی اساس مواجه شدم و آن این است که وقتی پلاگین لاگین ، رجیستر و وریفای خودم را نوشتم و به درستی عمل می‌کرد. حالا که دارم پنل کاربری و پروفایل کاربر را در یک پلاگین مجزا توسعه می‌دهم . دیگر پلاگین لاگین من کار نمی‌کند و در خواست‌های ajax را ارسال نمی‌کند. سوال من این است که وقتی بر روی فرم دکمه submit را می‌زنیم . وردپرس از کجا متوجه می‌شود که باید به کدام ajax در خواست submit را بفرستد. من تمام موارد از جمله نام گذاری‌ها و wp_ajax و  wp_ajax_nopriv را هم به درستی با نام‌های uniqe نام گذاری کردم . Localizeرا هم با نام‌های متفاوت انجام دادم. لطفا راهنمایی بفرمایید

با سپاس فراوان

سلام وقت بخیر

شما تو فایل جاوااسکریپت خودتون در قسمتی که دارین کد‌های ajax رو مینویسین باید تعیین کنید که به کجا این درخواست فرستاده بشه

در واقع توی action بطور مثال :

jQuery(document).ready(function($) {
    $('#my-button').click(function() {
        var data = {
            'action': 'my_action',
            'data': 'مقدار دلخواه'
        };
        $.post(my_ajax_object.ajax_url, data, function(response) {
            if(response.success) {
                alert(response.message);
            } else {
                alert('خطایی رخ داده است: ' + response.message);
            }
        });
    });
});

تو این مثال به my_action درخواست ارسال میشه

ابوالفضل محجوب ۲۵ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۸

تمام موارد را انجام داده ام ولی الان متوجه شدم وقتی نوع دکمه را از submit به button تغییر می‌دهم مشکل حل میشه ولی اساسا تمام فایل‌های ajax مر بوط به همه پلاگین‌های نصب شده در حال Listen کردن فرم‌ها هستند. 

mohsen tv ۲۵ تیر ۱۴۰۳، ۲۲:۰۶