سلام وقتتون بخیر من این کد رو نوشتم ولی توی قسمت local storage مرورگر چیزی برای من نمیاره
jQuery(document).ready(function(){ jQuery('.night').change(function(){ localStorage.setItem('test','loacalStorage'); }); });
با سلام و احترامکد شما دارای چندین مشکل کوچک است. یکی از مشکلات واضح، اشتباه تایپی در کلمه "localStorage" به صورت "loacalStorage" است.
jQuery(document).ready(function(){ jQuery('.night').change(function(){ localStorage.setItem('test', 'localStorage'); }); });
اگر باز هم کد شما کار نمیکند، بررسی کنید که عنصر .night در صفحه وجود دارد و اینکه کتابخانه jQuery به درستی بارگذاری شده است. میتوانید با اضافه کردن یک پیام آزمایشی به کد، مطمئن شوید که تابع change فراخوانی میشود:
jQuery(document).ready(function(){ jQuery('.night').change(function(){ console.log('Change event triggered'); localStorage.setItem('test', 'localStorage'); }); });
موفق باشیدبا احترام - مرادی
کتابخانه jQuery به درستی بارگذاری کردم چون بقیه دستورات به درستی اجرا میشوند و عنصر night و استایل مربوطه در سندم هست
ولی باز چیزی برام نمیاره مرورگر تنظیمات خاصی نداره؟
با سلام مجدد
پیام آزمایشی که براتون قرار دادم رو جایگزاری و تست کردید که اجرا میشه یا خیر ؟ اشتباه تایپی خودتون رو تصحیح کردید ؟
اره انجام دادم اما درست نشد ولی الان دیگه مشکلم حل شد ممنون