💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۰ محمدجوکار
لاراول برای روتی بهم ارور میده که وجود نداره
جامعه لاراول ایجاد شده در ۱۳ خرداد ۱۴۰۳

با سلام 

در قدم اول با نوشتن روت forgot-password صفحه‌ی اولی برام بالا میاره:

screenshot-233-HIF4.png

اما وقتی ایمیلی رو مینویسم و ارسالش میکنم این ارور رو بهم میده:

screenshot-234-Lte6.png

یههه جایی، که نمیدونم کجاست اومده و با استفاده از route به کنترلر زیر، یه چیزی رو ارجاع داده

Route::get('/reset-password/{token}', [NewPasswordController::class, 'create'])->name('password.reset.create');

من الان اگر name این روت رو مطابق با اروری کنم که لاراول داده بهم، همه چیز درست عمل میکنه دیگه تا آخر. اما من نمیفهمم که کجا اصلا لاراول اومده از این استفاده کرده؟؟؟ من توی کل مسیر آتنتیکیشن لاراول با این موضوعش مشکل دارم. یه جایی توی میدلویرها یا کنترلرهاش، یه جای توی پس‌زمینه یه چیزیو تعریف کرده، که متدش اینجا جلوی چشم منه. و اگر من این متد رو دست بزنم، اووننن تنظیماتِ پس‌زمینه‌ش به هم میریزه. خب من باید بدونم اون پشت داره چه گلی به سرش میگیره یا نه؟ 

من اینجا توی کد ادیتور، find in all زدم و بازم همچین روتی پیدا نشده که لاراول داده باشه. یعنی توی ۹ هزارتا فایل لاراول، همچین چیزی نبود: 

screenshot-231-Bj2Z.png

با توجه به متن ارور و گیر دادنه ظاهریش با لاین ۳۵، رفتم توی Laravel API و هررچی کلاس‌های تو در تو بود رو خوندم گفتم شاااید اونجا توی لاجیکش چیزی نوشته باشه، هرچند که ب نظر خودمم همچین کاری احمقانه میاد... 

حالا این باگ، فووقش با ست کردنه اسم روتم به اون شکلی که لاراول میخواد حل میشه

من مشکلم اینه که نمیفهممش لاراول رو اینطوری :/

الان یعنی چی این ارور؟ چطوریه؟ نه استک‌اورفلو، نه داکیومنت لاراول، نه سرچ توی فایل‌ها؛ هیچ کدوم نتونست از مشغولیت ذهنیم نسبت بهش کم کنه. 

خواهشم اینه علی‌رغم یه توضیح دادن راجب این خطا، یه راهنمایی هم کنید ببینم با مواجهه با این ارورهایی که واقعا من تعریفشون نکردم باید چیکار کنم؟