سلام و احترام
تمرینی که استاد بهمون دادن و گفتن این قسمت رو پیادهسازی کنیم، به یه مشکل ریز خورده حقیقتا.
در ابتدا من اومدم توی مدل یوزر، متد sendEmailVerificationNotification رو بازنویسی کردم:
نوتیفیکیشن verifyEmail خودم رو صدا زدم و با توجه به اینکه نمیدونستم چطور باید آبجکت notifiable رو دریافت کنم، متدهای خود لاراول استفاده کردم و لاجیکشو اینجا کپی کردم و خب طبق نیاز پروژه، ادیت زدم:
تا به اینجای کار، همه چیز اکیه و الان اگر از متد buildMailMessage یه دامپ بگیرم و ببینم پارامترهاش اکی هستند یا خیر، دقیقا موارد مورد نیاز من که ایمیل هش شده + امضا به جهت اعتبارسنجی، و ایمیل اون کاربر برای قرار دادن در متد ()to هستش رو کاملا برمیگردونه.
از اینجا به بعد، به همراه پاس دادن url وارد App\Mail\SendVirifyEmail میشیم:
الان توی این کلاس، من url هش شده رو قرار میدم در متد content برای ورود به markdawn: تا یوزر بتونه با کلیک روی اون، آتنتیکیت بشه.
و همینطور هم که میبینید قبلا دامپ گرفته بودم ازش در لاین ۴۵، url هش شده به صورت کامل نشون داده میشه.
و از اینجا به بعد، هش رو میریزیم توی مارکداون:
در این قسمت هم که قرارش میدیم توی button و اکیه دیگه تموم همهچیز ...
اما
ارور داریم
داره به متد toMail گیر میده به شکل بالا.
ولی: با وجودِ ارور، ایمیل ارسال میشه و با کلیک روی دکمه، ولیدیشن اتفاق میافته
میییدونم مشکلش با نوع ارسال ایمیل منه. چون وقتی که در نوتیفیکیشنِ VerifyEmail از Mail::to برای ارسال ایمیل استفاده نمیکنم و همون پیشفرض خودش رو (MailMessage) قرار میدم، کللل ماجرا اکیه. در حقیقت فرقی که ما قراره ایجاد کنیم اصلا از همینجا به بعد هست وگرنه با MailMessage که همچیز میشه مثل دیفالت لاراول.
گفتم شاید با تصحیح لاین ۵۸ و نوشتن اینکه باید خروجی حتما چیزی از جنس SendVerifyEmail باشه، ماجرا حل شه، که اینطوری نشد و باز هم ارور پا بر جا بود...
اگر کلا حذفش کنم و بگم خروجی مهم نیست چی باشه، ارور، به ارور زیر تغییر پیدا میکنه و به مدلم گیر میده:
خیلی خیلی درگیرم باهاش و کلللی خستم کرده. ممنون میشم اگر کمک کنید