💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۸ mohsen tv
یکپارچه سازی پنل کاربری با سایر پلاگین ها
بهنام مرادی حل شده توسط بهنام مرادی

چطور میتونم بعد از طراحی پنل اختصاصی این پنل را با پلاگین‌های نصب شده integrate کنم؟

سلام و وقت بخیر
با هر پلاگینی که قصد هماهنگ سازی و یکپارچه سازی دارید باید بررسی کرده و داکیومنت آنرا بررسی کنید - پلاگین هایی با کدنویسی بهینه اکثرا اکشن، فیلتر و مورد مختلی دارند که میتوانید با فرخوانی یا ادیت سازگاری ایجاد کنید.

در بعضی موارد هم نیاز خواهد بود که از تمپلیت بخش‌های مختلف پلاگین‌های دیگر ارث بری کرده و توسعه دهید.

موفق باشید

بهترین پاسخ
بهنام مرادی ۱۰ خرداد ۱۴۰۳، ۰۷:۵۲

سلام و تشکر از پاسخ شما. اگر من بخواهم یک سیستم تیکت و چت را در پروفایل خود اضافه کنم شما چه پلاگین هایی را پیشنهاد می‌کند ؟ همچنین منظور شما از ارث بری تمپلیت‌ها بخش‌های مختلف پلاگین این است که فرضا اگر پلاگین شی گرا پیاده شده است باشد از کلاس‌های آن ارث بری کنیم ؟ لطفا اگر مستندت انگلیسی یا فارسی در این زمینه وجود دارد لینک آن مرحمت کنید. 

mohsen tv ۱۰ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۴

با سلام مجدد

در ارتباط با پلاگین تیکت میتواند افزونه‌های پولی و رایگان وردپرس رو بررسی کنید و برحسب نیازتون انتخاب کنید در انتخابتون هم مواردی مثل سابقه اون پلاگین، تعداد نصب و .. رو مد نظر قرار بدید.

در مورد سیستم چت بهتر که سیستم چت خارج از دیتابیس وردپرس باشه و از کدنویسی متفاوتی بهره ببره که ارتباطات هم سریع، رمزنگاری شده و خارج از دیتابیس وردپرس باشن.

برای ارث بری از تمپلیت‌ها بله موارد مختلفی هست به فرض شما در افزونه ووکامرس با ارث بری کردن از کلاس payment gateway میتوانید یک درگاه پرداخت جدید را اضافه کنید به نوعی ارث بری و توسعه است 

در همین پلاگین ووکامرس میتوانید یک تمپلیت را overrideکنید مثلا صفحه سفارشات ووکامرس را در مسیر 

theme/woocoomerce/my-account/order.php

باز طراحی کنید.

موارد مختلف مشابه زیادی وجود دارند که کاملا مرتبط به مهارت شما و داکیومنت و کدنویسی پلاگین مد نظر شماست

بهنام مرادی ۱۰ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۰

سلام و سپاس از پاسخ به هنگام و دقیقتون. من متوجه نشدم منظور شما از اینکه چت باید از دیتابیس وردپرس استفاده نکنه چیست؟ برداشت من این است که شاید منظور شما جداول اصلی وردپرس مانند user و usermeta و غیره می‌باشد که اگر منظور شما این باشد من چطور میتونم این چت را با پنلم یکپارچه کنم ؟ شاید منظور شما راه اندازی یک app با یکی از زبان‌های php و  nodejs است که از طریق یک restapi در پنل کاربری استفاده شود . لطفا اگر ممکنه بیشتر راهنمایی فرمایید.

mohsen tv ۱۰ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۳۱

بله دقیقا
جدیدا پلاگین‌های وردپرسی بر بستر خود وردپرس توسعه داده شده اند که سیستم چند زنده را به سایت اضافه می‌کنند ولی انتخاب این موارد اشتباه است، سنگین شدن دیتابیس، بالا رفتان تعداد درخواست‌های لحظه ای به سرور و .. همه میتواند باعث ایجاد مشکلاتی شود » حتی اگر دیتابیس سیستم چت جدا از سرور وردپرس باشد مجددا انتخاب‌های بهتری مانند زبان nodejs و ... برای چت زنده وجود داد که از پروتکل‌های بهتری برای ارتباط و کانکشن پایدار چت زنده استفاده می‌کنند.

شما میتونید از سیستم‌های چت زنده اماده استفاده کنید و فقط ابزارک اون رو داخل سایت و پنل لود کنید.
اگر هم قصد دارید که این چت زنده بین کاربران شما باشد و از کوئری یوزرها، محصولات و پست‌های وردپرس استفاده کند در این صورت ناچار هستید که سیستم چت خودتان را توسعه دهید و یا از موارد از پیش طراحی شده استفاده کنید چون غالبا سرویس‌های چت زنده سازگاری کاملی با کاربران و پست تایپ‌های مختلف وردپرسی ندارند.

امیدوارم منظور را به درستی درک کرده و پاسخ درستی رو منتقل کرده باشم

اگر اینطور نیست لطفا کامل بفرمایید که نیازتون چی هست که بهتر بتونم راهنمایی کنم

بهنام مرادی ۱۰ خرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۰

ممنون از شما. پاسخ شما بسیار مقتضی و کامل بود. من احتمالا مجبورم که از پلاگین‌های آماده استفاده کنم ولی اگر ممکن است با توجه به تجربتون کدوم پلاگین‌های چت و تیکت، داکیومنت مناسب و قابلیت استفاده از اکشن‌ها و فیلترهای ارائه شده توسط آن‌ها  را دارد و می‌توان با استفاده از شورت کدهای آن بتوان در قالب آن را یکپارچه کرد. 

باز هم از شما بابت پاسخ خوبتون ممنونم . البته اگر سوالی در حوزه توسعه پلاگین داشتم که به فصل خاصی مربوط نمی‌شد کجا آن را مطرح کنم؟

mohsen tv ۱۰ خرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۴۰

متاسفانه چون نیاز مبنی بر توسعه و یکپارچه سازی ان اپ‌ها نداشتم نمیتونم دقیق بگم کدوم پلاگین یا کدوم چت زنده » بهتر همه رو بررسی کنید اصولا محصولات خارجی داکیومنت بهتری دارن ولی خب اکثرا هم پسند ما نیستن!
قبل از خرید به راحتی میتونید با فروشنده محصول صحبت کنید یا داکیومنت و وبسایت رو بررسی کنید که ایا مستندات توسعه دارن یا خیر و شورتکد و ... رو هم میتونید جویا بشید. حتما انگلیسی هم سرچ کنید

اگر سوالی هم داشتید که عمومی بود در نزدیک‌ترین سرفصل بپرسید مثلا اگر یک سوال کلی در مورد انتخاب پلاگین دارید در جلسه ای که در مورد پلاگین‌ها صحبت میشه بپرسید بهتر هست شاید کامل مرتبط نیست ولی نزدیک‌ترین قرابت رو داشته باشه تا جای ممکن دیگه نیازم نیست خیلی سخت بگیرید :)

موفق باشید

بهنام مرادی ۱۰ خرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۲۱

جناب آقای مرادی سپاس از شما بابت وقتی که گذاشتید و سپاس از سون لرن و متخصصین خوب و شایسته آن به خصوص آقای صالحی و آقای آوند.
موفق و پیروز باشید.

mohsen tv ۱۰ خرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۳۷