استاد وقتی ویدئوهای مرتبط رو میخوان برگردونن، اکیه همچی اما چرا باید به من این ارور رو بده؟
من عکس فرستاده بودم نمیدونم چرا نیومده ...
منظورم این وضعیت بود:
محمدجوکار۰۱ خرداد ۱۴۰۳، ۲۲:۴۴
سلام محمد جان
متد category که صدا زدی نال برمیگردونه و بخاطر این هست.متد رو درست پیاده سازی نکردی احتمالا.
احمدرضا فاطمی کیا۰۲ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۲
داداش من نوشته بودمش منتهی بالا قرارش داده بودم.
به این نحوه:
محمدجوکار۰۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۶
توی اون دسته بندی ویدیو دیگری هم هست؟
چون متد داره نال برمیگردونه و ویدیویی رو توی اون دسته پیدا نمیکنه.
احمدرضا فاطمی کیا۰۳ خرداد ۱۴۰۳، ۰۶:۵۸
بله با فکتوری بر همه ساختم.
ببین رابطه رو میشناسهها. یعنی قبول داره که ویدئو و کتگوری با هم در ارتباطن، اما ویدئوهاشو برنمیگردونه نمیدونم یعنی چی؟؟؟
وااالا فکر کنم گننند زدم به پرفورمنس برنامه. چون مجبور شدم از url اسلاگ رو بگیرم، کوئری بزنم به دیتابیس و با اسلاگ، اون ویدئو رو برگردونم و بدونم کتگوری آیدیش چیه؟
بعد تموم ویدئوهایِ با اون کتگوری آیدی رو بالا بیارم و از بینشون چنتا انتخاب کنم برای بخش related که درست بالا بیاد 🥱
بد شد نه؟
ولی خب با این کد، دیگه کلا همه ویدئوها به همراه ولیدیشن، درست کار میکنن.
محمدجوکار۰۴ خرداد ۱۴۰۳، ۰۱:۳۲
البته فکر کردم الان که شاید یه روزی قصد داشته باشیم route key name رو ببریم روی آیدی؛ به همین خاطر به حالتِ زیر تغییر دادم کدارو.
و نمیدونم راستش این مدلی کد زدن اکیه یا نه. اما اگر هست، خب با همینا دوره رو ادامه بدم.
هرچند خب میشه ریفکتورش کرد و همهی این کارا رو توی یکی دوتا متد دیگه انجام داد و در آخر هم اون متدارو توی متد relationVideos صدا زد. قشنگتر باشه شاید.
بده؟
محمدجوکار۰۴ خرداد ۱۴۰۳، ۰۱:۵۴
فراموش کردم عکسو بزارم. به این حالت تغییر دادم:
محمدجوکار۰۴ خرداد ۱۴۰۳، ۰۱:۵۵
اصلا لازم نیست این کارو بکنی.
شما وقتی از طریق روت ویدیو رو میگیری لازم به انجام این کار و پیچیده کردن فرآیند نیست.
دامپ بگیر از متد category:
dd($video->category());
از جایی هم که استفاده کردی برای دریافت ویدیو مرتبط کدت رو بفرست.
احمدرضا فاطمی کیا۰۴ خرداد ۱۴۰۳، ۰۶:۲۳
مدل کتگوری و ویدئو رو برمیگردونه
محمدجوکار۰۴ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۸
یک فیلد از مدل رو بگیر
نام کنگوری رو بگیر ببین درست بهت بر میگرده
بعدش از متد videos دامپ بگیر
باید دیباگ کنی و قدم قدم جلو بری.ولی قاعدتا زمانی که داره کتگوری رو نال برمیگردونه از پایگاه داده مشکل داری و دیتاهات رو باید چک کنی.از ویو هم تصویر ندادی کد اون رو هم بررسی کنم.
احمدرضا فاطمی کیا۰۵ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۱۲
خداوکیلی من هرچیییزیو چک میکنم عادیه:/
آقا نهایته لاجیکه مربوط به related videos که از سه-چار تا فایل بیشتر نیست که: