سرمایه گذاری متفاوت در سال نو 🍎🌱 ۳۵٪ تخفیف نوروزی ➕ حضور رایگان در مسترمایند نخبگان صنعت نرم‌افزار 💻✅
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ Mehrjoo
خطای نصب پکیج
جامعه لاراول ایجاد شده در ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

با سلام و احترام من فایل کامپوزر رو هم آپدیت کردم ولی موقع نصب breeze باز هم خطا دارم و نمیدونم چه باید کرد ....

Your requirements could not be resolved to an installable set of packages.
  Problem 1
    - laravel/breeze[v2.0.0, ..., v2.0.3] require illuminate/console ^11.0 -> found illuminate/console[v11.0.0, ..., v11.5.0] but these were not loaded, likely because it conflicts with another require.
    - Root composer.json requires laravel/breeze ^2.0 -> satisfiable by laravel/breeze[v2.0.0, v2.0.1, v2.0.2, v2.0.3].
You can also try re-running composer require with an explicit version constraint, e.g. "composer require laravel/breeze:*" to figure out if any version is installable, or "composer require laravel/breeze:^2.1" if you know which 
you need.
Installation failed, reverting ./composer.json and ./composer.lock to their original content.

سلام،

میتونید با دستور زیر نسخه breez مطابق با ورژن لاراولی که در حال حاضر دارید نصب کنید:

composer require laravel/breeze:*

در غیر اینصورت لاراول رو به آخرین نسخه ارتقا بدید.

محسن موحد ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۳:۲۴

ممنون بابت پاسخ .

چطوری میشه نسخه لاراول رو جدید کنم . مثلا نسخه 10 رو نصب کردم الان نسخه 11 میخوام استفاده کنم برای پروژم آیا کد دستوری داره یا باید از اول بیام برنامه رو با نسخه جدید بنویسم؟؟

Mehrjoo ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰