💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ Reza Mounsef
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۳

با سلام من وقتی روی دکمه delete کلیک میکنم با این خطا مواجه میشم

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\7learn-wp.local\wp-includes\fonts\class-wp-font-face.php:121) in C:\xampp\htdocs\7learn-wp.local\wp-includes\pluggable.php on line 1435

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\7learn-wp.local\wp-includes\fonts\class-wp-font-face.php:121) in C:\xampp\htdocs\7learn-wp.local\wp-includes\pluggable.php on line 1438

خب تا حدی گوگل سرچ کردم ولی به نتیجه درستی نرسیدم و راه حل هایی که ارائه شده بود خیلی کمکم نکردند به نظرتون برای رفع این مشکل باید چکار کنم؟

image-3g6P.png

با سلام و احترام

این مشکل در وردپرس اغلب زمانی رخ می‌دهد که قبل از اجرای پردازش شما در بخش دیگری یا همان بخش از کد چیزی در صفحه چاپ شود.

https://www.hostinger.com/tutorials/cannot-modify-header-information

برای این موضوع بهتر است انگیسی سرچ کنید و احتمال‌های مختلف رخداد این مشکل را بررسی کنید و در افزونه و قالب چک نمایید.

بهنام مرادی ۱۱ فروردین ۱۴۰۳، ۱۶:۳۱