💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ میثم کیانی
مدیریت برگه و محتوای آنها
احمد اسماعیلی حل شده توسط احمد اسماعیلی

سلام وقت بخیر خدمت استاد و منتور‌های گرامی؛

یک سوال که خیلی ذهن من رو درگیر کرده اینکه، ما توی وردپرس یک سری برگه داریم که بعضا میایم با استفاده از المنتور، برگه رو به یک لندینگ پیج تبدیل میکنیم. حالا چطور میتوانیم زمانی که خودمون داریم قالب رو توسعه میدیم این برگه‌ها رو هم مدیریت کنیم؟

چون توی هر برگه ممکنه چندین عکس باشه، متن‌های متفاوت و ...

راه حلی هست برای اینکه بتونیم این مورد رو مدیریت کنیم؟ امیدوارم منظورم رو کامل رسونده باشم

سلام وقت بخیر سوالتون رو متوجه نشدم دوست عزیز. 

احمد اسماعیلی ۰۸ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸:۰۵

سلام مجدد وقتتون بخیر امیدوارم خوب باشین. من برای اینکه منظورم رو کامل برسونم براتون دوتا عکس اپلود کردم.

ما توی برگه‌های وردپرس میایم یه سری صفحه درست میکنیم بعد مثلا با المنتور میایم توی این برگه‌ها یک سری عکس قرار میدیم، کمی متن اضافه میکنیم و یه سری دکمه اینا میزاریم. بعد میتونیم از اون صفحه استفاده کنیم به عنوان مثلا معرفی یک دسته بندی خاص از محصولات یا خدماتمون. 

یا مثلا یک صفحه درست میکنیم برای صفحه اصلی سایتمون بعد میاین تو بخش خواندن وردپرس اون رو مشخص میکنیم به عنوان صفحه اصلی. یا مثلا نمایش همه پست‌های برای بخش بلاگ

حالا ما همه این کارهارو با المنتور انجام میدیم. الان سوالم اینکه چطور میشه صفحاتی که ما با المنتور مدیریتشون میکردیم (اضافه کردن عکس و ...) الان خودمون با کدنویسی اون کار رو انجام بدیم.

نمیدونم بازم تونستم منظورم رو برسونم یا نه

خیلی ممنونم

2-VAOd.png1-aRxT.png
میثم کیانی ۰۸ فروردین ۱۴۰۳، ۱۸:۳۱

به این آیدی در تلگرام پیام بدید تا کامل براتون توضیح بدم.
esmailiahmad
هر چند اگه دوره رو تا الان دیده باشید با دقت کامل باید متوجه شده باشید که باید چیکار کنید. شاید هم سوالتون رو خوب مطرح نکردید یا من متوجه نشدم.
پیام بدید که هم واح‌تر توضیح بدید و هم به جواب سوالتون برسید
موفق باشید.

بهترین پاسخ
احمد اسماعیلی ۰۸ فروردین ۱۴۰۳، ۲۱:۰۳