۲ Mehrjoo
ادامه سوال قبل در مورد خطا
محمدرسول اصغری حل شده توسط محمدرسول اصغری

باسلام از انجایی که نمیشه توی سایتتون به سوال یا جواب خودتون پاسخ داد یک سوال جدید میزارم

قبلا هم گفتم من با ویت تونستم سی اس اس و جاوااسکریپت و فونت و عکس‌ها رو لود کنم و کار میکنه ولی فقط هدر صفحه زیر منو کار نمیکنه و خطا هم دارم در کنسول فایل و تصویر رو خدمتتون میفرستم

https://github.com/mehrjoo1/share-video/tree/master

err-BXwy.jpg

درود وقتتون بخیر باشه

من سورس کد شما رو خوندم و اجراش هم کردم و دیباگ شده براتون در انتها همین تاپیک قرار میدم 

لیست کارهایی که برای دیباگ پروژه تون انجام شد:

من کد شما رو یه مقداری مرتب کردم توی vite و یه مشکلی هم توی فایل bootstrap.js بود توی این خط 

window.$ = window.jQuery = jQuery = $;

و نمیذاشت تا asset‌ها لود بشن و این هم برطرف شد (جزییات بیشترش توی کد جدیدتون موجود هست)

و توی پروژه تون هم با این دستوری که براتون قرار میدم jquery رو روی پروژه نصب کردم و توی bootstrap از روی این پکیج جدیدی که نصب کردم آدرس دهی شد و مشکل برطرف شد 

npm i jquery

سورس کد اصلاح شده رو یه نگاهی بندازید سوال داشتید حتما بپرسید

لینک دانلود

بابت تاپیک هم شما باید کل سوالتون رو در یک تاپیک ثبت کنید تا منتور‌ها هم سریع‌تر پیگیری کنن تا مشکلتون برطرف بشه

توی تاپیک قبلی شما درباره vite سوالتون رو پرسیدید و راهنمایی تون هم کردم ولی خودتون بعدش یه لینک از یوتیوب قرار دادید و گفتید مشکلتون حل شده و پاسخ خودتون رو تایید کردید و وضعیت تاپیک رو به حل شده تعغیر دادید 

وقتی تاپیک وضعیت اش به حل شده تعغیر پیدا میکنه یعنی دیگه مشکلی دانشجو نداره و تاپیک هم بسته میشه 

بهترین پاسخ
محمدرسول اصغری ۱۱ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۰۷

دمت گرم . فایل‌ها رو مقایسه کردم و مشکل حل شد

Mehrjoo ۱۲ فروردین ۱۴۰۳، ۱۳:۳۱