💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ iamqazali
مشکل در نصب
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۲۱ اسفند ۱۴۰۲

خسته نباشید من در نصب memcached روی ویندوز مشکل دارم میشه راهنمایی کنید ؟

چطوری باید از طریق cmd این برنامرو نصب کنم روی ویندوز ؟ فایلش رو از سایت مربوطه دانلود کردم اما هیچ فایل .exe ای نداره

iamqazali ۲۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۰۳

سلام وقتتون بخیر
متاسافانه توی سایت و داکیومنت‌های Memcached بنده ندیدم اشاره ای به ویندوز شده باشه توی ورژن‌های جدید. 
https://github.com/memcached/memcached/wiki/Install
بنده پیشنهاد میکنم جنگو رو حتما توی سیستم عامل‌های لینوکسی یا یونیکس تمرین کنید. از طرفی شما مراحل بعدی رو انجام دادید ( در زمان اجرا پروژه ) به مشکل خوردید ؟

Reza Mobaraki ۲۱ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۰۸

خب اخه لینوکس نیاز به دانش خاص خودش داره من بلد نیستم متاسفانه 

اخه من یه جایی خونده بودم دیدم انگار windows هم ساپورت میکنه 

چیز دیگه نیست که توی ویندوز بشه به عنوان cache ازش استفاده کرد ؟ 

من مراحل بعدی رو امتحان نکردم چونکه اول باید نصب بشه که من بتونم از طریق جنگو بهش متصل بشم 🥲

iamqazali ۲۱ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۱۸

سلام،

اول اینکه بعنوان برنامه نویس حتما به سمت لینوکس سویچ کنید. با اوبونتو میتونید شروع کنید. کارتون ساده خواهد بود و هر جا به مشکل خوردید با سرچ و جستجو مشکل را حل خواهید کرد. بنابراین به هیچ وجه نگران نباشید و صحبت من را حتما به مرحله اجرا در بیاورید تا در آینده نزدیک از انتخاب جدیدتون خرسند باشید. پس اگر قصد حرفه ای شدن دارید و به لول سنیوری فکر میکنید از حالا سویچ کنید.

مورد دیگه اینکه، برای نصب Memcached در ویندوز، میتونید از نسخه‌های پورت شده به ویندوز استفاده کنید. این لینک (Memcached for Windows) رو باز کنید.

حداقل ویندوز 10 (آپدیت 1803 سال 2018) داشته باشید.

به قسمت releases بروید و آخرین نسخه فایل زیپ memcached مناسب سیستم عاملتون(32 یا 64 بیت) رو دانلود کنید و سپس اکسترکت کنید. memcached.exe را در پوشه‌ای قابل دسترس قرار دهید.

همچنین برای راه‌اندازی Memcached میتونید به این شکل عمل کنید:

1. به پوشه‌ای که memcached.exe را در آن قرار داده‌اید بروید.

2. Command Prompt را باز کنید.
3. دستور زیر را اجرا کنید تا Memcached را با تنظیمات پیش‌فرض راه‌اندازی کنید:

memcached.exe -m 512 -l 127.0.0.1 -p 11211

در این دستور، -m 512 مقدار حافظه اختصاص داده شده به Memcached را به مگابایت مشخص می‌کند، -l 127.0.0.1 آدرس IP را تعیین می‌کند که Memcached بر روی آن گوش می‌دهد، و -p 11211 پورت پیش‌فرض Memcached است.

محسن موحد ۲۶ اسفند ۱۴۰۲، ۰۲:۴۹