💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ Reza Mounsef
ریدارکت شدن روی dashboard
محسن موحد حل شده توسط محسن موحد

با سلام طبق آموزشی‌ها کانفیگ زمپ رو انجام دادم ولی بعد از اتمام کار وقتی سایت رو بصورت مجازی میخوام بالا بیارم همش میره روی حالت dashboard و البته وقتی تو حالت localhost بالا میارم به درستی کار میکنه ... اینم بگم که تا چند روز پیش داشت درست کار میکرد به خطا برخورد مجدد پاک کردم و از اول نصب کردم و الان با این مشکل مواجه شدم

image-Ygbv.png

سلام،

پورتی که در تنظیمات وب‌سرور ست کردید 8080 است.

محسن موحد ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۰۰:۲۱

بله خب ربطی نداره ، با هر پورتی باید کار کنه و با پورت 80 هم همین مشکل برقراره ، ضمن اینکه داخل ویدئو استاد توضیح دادند اگه مشکلی بود پورت رو عوض کنید....

Reza Mounsef ۱۴ اسفند ۱۴۰۲، ۰۳:۳۵

خیر، با هرپورتی کار نمیکنه.

با پورتی کار میکنه که وب سرور به اون گوش بده یا اصطلاحا Listen کنه.

وب سرور اگر با پورت 80 استارت شده باشه و vhosts رو روی 8080 ست کنید، مسیر مد نظر شما resolve نمیشه و تنها اتفاقی که میوفته تنظیماتیست که در فایل hosts سیستم عامل انجام دادید یعنی آدرس 127.0.0.1 باز میشه و این همان داشبورد است.

بنابراین اگر میخواهید مسیری رو روی پورت 8080 در نظر بگیرید، باید تنظیمات وب سرور رو هم روی 8080 اضافه کنید تا زمانیکه آپاچی رو استارت میکنید روی پورت 8080 وب سرور ران شود.

اگر متوجه منظورم نشدید، فقط روی پورت 80 تست کنید و در مرورگر هم آدرس رو با پورت 80 باز کنید مانند تصویری(که پیوست کرده اید) که آدرس روی پورت 80 باز شده است.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۰۰:۳۶