💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۹ هادی
ارسال نشدن درخواست‌ها به دیتابیس
محمدرسول اصغری حل شده توسط محمدرسول اصغری

سلام همه کانفیگ هارو انجام دادم ولی رفرش میکنم ادرس رو برام ایمیل ارسال میکنه بنظرتون دلیلش چیه ؟

درود 

لطفا کد تون رو قرار بدید تا بررسی کنم 

بهترین پاسخ
محمدرسول اصغری ۲۱ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۳۵

https://github.com/call-link/Laravel-beauty-shop

توی گیت هابم هست ببینید

هادی ۲۱ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۳۸

درود 

من عذر خواهی میکنم بابت تاخیری که پیش اومد 

من کد تون رو بررسی کردم 

لطفا یکبار دیگه مشکلتون رو با جزییات بیشتری بفرمایید تا  دقیق‌تر راهنمایی تون کنم 

سوالی که پرسیدید یک مقداری نامفهوم هست 

محمدرسول اصغری ۲۲ بهمن ۱۴۰۲، ۲۰:۳۳

عای جدیدن منتور‌های سون لرن خیلی کم کار شدن چندین باره سوال میپرسم و فقط سوالمو با سوال جواب میدن و ی هفته طول میکشه 

مشکلم اینه طبق ویدیو‌ها همه مراحل کانفیگ queue رو رفتم ولی وقتی روت jobs رو میزنم تو url سایت بازم ایمیل میره برای mailtrap و ارسال میشه و نمیشینه توی دیتابیس 

کد هارو براتون لینکشو فرستادم بازم ازم نخواید 

از این واضح‌تر نمیتونم توضیح بدم

هادی ۲۲ بهمن ۱۴۰۲، ۲۱:۲۷

درود 

شما باید توی فایل .env مقدار QUEUE_CONNECTION رو از  sync به database تعغیر بدید 

به شکل زیر 

QUEUE_CONNECTION=database

با این کار مشکلتون حل میشه و job‌ها به درستی کار میکنند و در دیتابیس ذخیره میشن 

موفق باشید

محمدرسول اصغری ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۰۸:۱۲

BROADCAST_DRIVER=log

CACHE_DRIVER=file

FILESYSTEM_DISK=local

QUEUE_CONNECTION=database

SESSION_DRIVER=file

SESSION_LIFETIME=120

تو کدام نگاه کنید تغییر داده شده

هادی ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۰۸:۱۴

یه موردی هم بگم خدمتتون 

سعی کنید تاپیک هایی که ثبت میکنن کاملا واضح باشه تا منتور‌ها راحت بتونن متوجه منظورتون بشن 

توی اولین تاپیک تون شما صرفا یک جمله گفتید از مشکلتون و نه کدتون رو قرار داید و نه توضیح دادید که چه مشکلی پیش اومده 

این موارد رو گفتم تا از این به بعد بهتر تاپیک بزنید و زودتر به جواب برسید 

باز هم من از طرف خودم عذر خواهم بابت تاخیری که  پیش اومد 

موفق باشید

محمدرسول اصغری ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۰۸:۱۵

ممنون بله من یکم کلی گفتم ولی هنوز حل نشده کانفیگ‌ها همه طبق اموزش هست تو پروژه ولی واقعا نمیدونم چرا درست عمل نمیکنه

هادی ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۰۸:۱۷

من توی فایل env تون من این تعغیرات رو دادم و تست کردم به درستی job‌ها توی دیتابیس ذخیره میشن 

Screenshot-from-2024-02-12-11-47-18-o701.pngScreenshot-from-2024-02-12-11-46-59-KJDX.png
محمدرسول اصغری ۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۰۸:۱۹