سرمایه گذاری متفاوت در سال نو 🍎🌱 ۳۵٪ تخفیف نوروزی ➕ حضور رایگان در مسترمایند نخبگان صنعت نرم‌افزار 💻✅
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ علی رجایی
مشکل سرور!
علی رجایی حل شده توسط علی رجایی

با سلام 

متاسفانه سرور سایت نه در برنامه نه در مرورگر پاسخ نمیدهد و عملا این پروژه کاربردی را از کار انداخته است!

لطفا برسی بفرمایید.

http://expertdevelopers.ir/api/v1

سلام،

بله این سرور دان شده.

محسن موحد ۱۹ بهمن ۱۴۰۲، ۱۶:۱۰

جناب موحد عزیز

این پاسخ برای منی که چند میلیون هزینه برای این دوره پرداخت کرده ام و نزدیک یک چهارم دوره بدون سرور بلااستفاده است نمیخوره :(

لطفاً لینک رو بازسازی بفرمایید 

علی رجایی ۲۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۴:۵۷

دوره بازتولید شده و دوره جدید جایگزین شده. مدرس دوره هم تغییر کرده و آقای دباغی هستن.

طبیعی است که دوره قبلی بعد 5 سال آرشیو بشه.

ضبط دوره قبلی سال 2019 شروع شده بود. یعنی تقریبا آبان 98 به بعد. البته این موضوع بارها گفته شد. اگر میخواهید با آموزش قدیمی پیش برید کافیه یک api رایگان روی نت پیدا کنید مثلا برای آب و هوا و در برنامه و اندپوینت‌ها تغییرات ایجاد کنید. api رایگان روی اینترنت وجود دارد. در حال حاضر یادم نیست در آموزش‌ها از postman استفاده شده یا نه منتها خواستم بگم قبل از استفاده از یک api در کدها میتونید با ابزار postman اون api و endpoint هاش بهمراه پارامترهاشو تست کنید و خروجی هارو وقتی بدرستی تحویل گرفتید بعد در سورس کد منتقل کنید ضمن اینکه این روش قطعا بار یادگیری بیشتری خواهد داشت و در کنار آموزش استاد یک پروژه جدید انجام داده اید.

محسن موحد ۲۹ بهمن ۱۴۰۲، ۰۵:۰۹
جناب موحد عزیز من آموزش سون لرن رو بخاطر اقای سعید شاهینی و پروژه محور بودن اون تهیه کردم اما شما میفرمایید عملا بیخیال مبحث اصلی و یک سوم دوره بشم!!! آموزش اقای دباغی کامل نیست و کلا متفاوته و من نباید دوباره از صفر وقت بگذارم! چرا شما سرور رو جایگزین نمیکنید؟ یعنی برای سایت شما چند مگابایت داده اینقدر هزینه داره؟
بهترین پاسخ
علی رجایی ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۱۵