واقعا سخته که استاد محترم قبل از شروع توضیحات یکم گلوشون رو صاف کنند و یا بعد خوردن غذا اموزش رو نمیگرفتند؟
لطفا ادیت کنین یکسری ویدیو هارو هم این ویدئو و هم ویدئوی قبل
نمیشد این دوره جدید هم استاد علیمحمدی ضبط کنن؟؟؟؟
دوست عزیز شما اول یاد بگیرین چطور محترمانه انتقاد میکنن بعد پیام بدین
ابوالفضل محجوب۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۰۴:۱۲
منتور عزیز سلام و روزتون بخیر ، در ابتدا که من انتقاد نکردم اعتراض کردم
به عنوان مثال
شما وارد رستوران میشید هزینه میکنین غذا میخورید میبینید داخل غذا مو هست
نمیرید پیش صاحب رستوران بگین "عزیز دلم بهتره بی زحمت از این به بعد داخل غذا هاتون مو نریزید" صد در صد عصبانی خواهید شد و اعتراض میکنین انتقاد زمانی هست که مشکل بوجود اومده اونقدری شما رو اذیت نکنه مثلا بگن غذا سرد باشه
مثلا در یک ویدئویی مدرس گفتند جلسه بعد اموزش سئو میدیم که کلا این جلسات حذف شده و منم حرفی نزدم و پیگیر نشدم چون مشکلی نبود
دوم که قصد بنده به هیچ وجه بی احترامی ای نبوده و نخواهد بود
چون احترام تمام معلمان و مدرسهای دنیا بر هر کسی واجبه و منم از این قاعده مستثنی نیستم
اموزش طراحی وب استاد صالحی در سال 95 اینطورا بود فکر کنم بهترین آموزش ایران بود و هنوزم بهتر از اون فک نکنم کسی همچون آموزشی تولید کرده باشه
ولی خب هر کسی میتونه ی روزی روز خوبش نباشه
بنده اعتراض کردم اونم به جهت بهتر شدم محتوا و مطالبه چیزی که حقم هست چون مجموعه سون لرن همیشه برای تولید محتوای مناسب تلاش فراوانی داشته از دیر باز
شما خودتون هم این جلسات رو بدون جبهه گرفتن ببینید متوجه خواهید شد که اعتراض بنده بجاست
چون هم از نظر مالی و هم از نظر زمانی دارم هزینه میکنم و هم اینکه اومدم سراغ اموزشهای سون لرن وگرنه سایتهای سیاه زیاد هست پس حق دارم معترض باشم در هر صورت ما عادت کردیم که وقتی به حق خودمون اعتراض میکنیم در اولین قدم برچسب بخوریم که بی ادب و نامحترم هستیم و باید به بعدا هایی که هیچوقت نمیان موکول بشیم
در آخر ممنونم بابت وقتی که برای خوندن پیام قبلی گذاشتید و پاسخ دادید
این پیام رو چاپ نکنین و پیام قبلی هم دوست نداشتم منتشر بشه راستش چون یکسری مشکلات رو نیازی نیست همه بدونند و تاپیک بیهوده بین تاپیکهای علمی و درسی هست موفق و پیروز و سربلند و استوار باشید یا حق
بابک کدخدا۱۵ بهمن ۱۴۰۲، ۱۳:۳۶
سلام، ممنون از صحبت هاتون.
پیامتون رو دریافت کردیم و در ویدیوهای جدید این موارد بررسی خواهد شد.