🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ Parsaei
عدم فیت مدل هنگام استفاده از تکنیک افزایش مصنوعی داده ها
جامعه هوش مصنوعی ایجاد شده در ۲۱ دی ۱۴۰۲

سلام روزتون بخیر

استاد با توجه به اینکه که الان fit_generator منسوخ شده من براساس documentation مربوطه با استفاده از model.fit مدلم رو فیت کردم اما متاسفانه وقتی به منظور افزایش مصنوعی داده اون پارامترهای تغییر تصاویر مثل rotation, scale و ... رو که میدم به ImageDataGenerator عمل fit با خطا مواجه میشه و این  رو بهم برمیگردونه:

The kernel for DeepLearning&NeuralNetwork/PetImagesTest-g0s5/catVSdog-test.ipynb appears to have died. It will restart automatically.

بعد از هر بار ری استارت کرنل هم نوع ارور عوض میشه و اینو برمیگردونه:

name 'model' is not defined

تنها در صورتی اجرا میشه که ImageDataGenerator رو بدون اون پارامترها بسازم.

به پیشنهاد chatgpt و سایت هایی مثل stackoverflow هم یک سری تغییرات رو اعمال کردم بازم درست نشده. 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام وقت بخیر خوب ممکن هست که مشکل مربوط به تصادفی بودن تغییرات باشه که حین انجام فرآیند آموزش رو تصویر اعمال میشه به جای گذاشتن پارامتر تغییرات تصاویر در imageDataGenerator تغییرات رو تو مرحله پیش پردازش داده‌ها قبل از اعمالimageDataGenerator انجام بدین میتونین از کتابخانه‌های open cv یا pil استفاده کنید میتونی تصویر رو با استفاده از open cv چرخش بدین و بعد از imageDatagenerator برای پیچیدگی تصادفی تو فرآیند اموزش استفاده کنید واسه خطایی هم که گفتی این یه خطای عمومی که میگه نام  model تو محیط کد زنی خودتون تعریف نشده  قبل از استفاده از model.fit یه شی model تعریف کنید 

امیر رضوانی ۲۴ دی ۱۴۰۲، ۱۰:۱۱

سلام گربه هارو دوست دارم :)

نام نمایشی ۲۶ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۴۷

میو

نام نمایشی ۲۶ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۴۸

سلام ببینید احتمال پر شدن رم در هنگام اجرا بوده. مثلا اگر بر روی سیستم خودتون اجرا کردید باید مطمئن بشید که رم سیستم پر نشده

در ضمن حتما با استفاده از 
conda install tensorflow

مطمئن بشید که تنسرفلو شما آپدیت هست و مشکل کانفیلیگ با پکیج‌های دیگه نداشته باشه

مسعود کاویانی ۱۴ بهمن ۱۴۰۲، ۲۲:۳۸