💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ شفق
سردرگمی در توضیح دادن
لقمان آوند حل شده توسط لقمان آوند

کاری میکنید که آدم از کرده خودش برای خرید اشتباه میکنه. اول که کل دوره یه استاد دیگه بود و حتی گیت رو فقط یه نفر آموزش میداد و روی یه توزیع بعد دوره به روز رسانی شد این آقای جمشیدی شروع شد که خیلی بهتر و تمیز‌تر و عالی توزیع میداد ارتباط برقرار کردم باهاش یه دقعه آقای آوند اومد. آخه چه کاریه من نمیدونم بدتر اینکه از اول هی دارن میگن لینوکس لینوکس باشه قبول. حالا آقای آوند اومدن روی ویندوز دارن توزیع میدن خیلی سربسته خیلی جامع یه سری چیزها رو ضافه میکنه معلوم نیست چی هستن بعد اینکه دارن php توضیح میدن مگه ما python نمیخونیم این دیگه چیه. اصلا نمیتونم با این سبکی که ایشون توضیح میدن ارتباط برقرار کنم. آبدیت کردن خوبه جهت بهتر شدن نه بدتر شدن 

سلام دوست عزیز

آموزش git اصلا در سرفصل‌های دوره پایتون نبوده و صرفا به درخوایت بعضی دانشپذیران به این دوره هم اضافه شده از یک دوره دیگه

منتهی مفاهیم کاملا مستقل هست، شما کاری به نوع فایل و زبان برنامه نویسی نداشته باشید در این سرفصل. 

مفاهیم git و کار باهاش رو یاد بگیرید. منتهی برای فایل‌ها و کدهای پایتون

ممنون از شما

بهترین پاسخ
لقمان آوند ۱۵ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۱۵

ببخشید آقای آوند عزیز من یه کمی تند صحبت کردم. اخلاق بد من رک صحبت کردنه . من دوره شما رو با کلی تحقیق پیدا کردم و از انتخابم پشیمون نیستم چون کیفیت بهترین عامل هست برای من و این رو مجموعه شما داره.

شفق ۱۵ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۱۹

خواهش می‌کنم

بزرگوارید

لقمان آوند ۱۷ دی ۱۴۰۲، ۰۶:۴۲