💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۵ Amir Eb
منظور از منسوخ شده چیست!
جامعه برنامه نویسی وب ایجاد شده در ۰۵ دی ۱۴۰۲

استاد نوشتید منسوخ شده یعنی چی!

ببخشید چرا جلساتی ک کاربرد ندارن اپدیت نمیشن !

به عنوان مثال اخرین جلسه وب اسکرپینگ ک مینی پروژه بود از دیجی کالا چرا اپدیت نشده به یه سایتی ک میشه روش انجام داد وب اسکرپینگ رو ؟

حس میکنم این دوره برای ۲-۳ سال قبله و الان دیگه بهش توجهی نمیکنید ک بهتر و قوی‌تر باشه و تمرکزتون مثل اونموقع روش نیست و فراموش شده الان اخرین کامنت همین جلسه مال دوسال قبله بعد بنظرتون امکانش نبود راجب ربات تلگرامم اینجا بحث میشد و سر فصلی داشت برا خودش!

به نظر من حقیر ک حتی لایق انتقاد به شما استاد عزیزم نیستم این دوره خیلی جا داشت و داره تا بهتر باشه ♥️

بعد استاد چرا خودتون وقت نزاشتید برای این پروژه و اقای صالحی انتخاب کردید!وقتی این همه مدت با شما بودیم ایکاش این پروژم خودتون دست میگرفتید ن این ک خدای نکرده اقای صالحی بد باشن یا ... ولی خب ب شخصه دوره شما رو تهیه کردم ن اقای صالحی ...

Amir Eb ۰۵ دی ۱۴۰۲، ۰۰:۵۳

ممنون از نظرات شما، انتقال داده میشه.

محسن موحد ۰۵ دی ۱۴۰۲، ۲۰:۲۶

منتظر جواب دکتر هستم♥️

Amir Eb ۰۵ دی ۱۴۰۲، ۲۱:۱۲

سلام اخر جوابی دریافت نشد که منظور از منسوخ شده یعنی چی ؟ یعنی دیگه کارایی نداره و بدرد نمیخوره؟

Amir Eb ۰۹ آبان ۱۴۰۳، ۰۶:۳۱

سلام امیر عزیز

این سرفصل به پیشنهاد منتور دوره اضافه شده و بخشی از سرفصل‌های اصلی دوره نبوده. بنابراین به عنوان یک سرفصل بهش نگاه کنید که بعداً به دوره  اضافه شده

لقمان آوند ۰۹ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۰۱