🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ Parsaei
ارور هنگام تست با الگورتیم خوشه بندی
مسعود کاویانی حل شده توسط مسعود کاویانی

سلام استاد وقتتون بخیر

من همونطور که توی ویدیوی اموزشی فرمودین، اول روی داده‌ها (train_test_split) و بعد   dimensionality reduction روشون  انجام دادم، منتهی وقتی میخوام نتیجه کاهش ابعاد رو بدم به الگورتیم random forest classifier توی score  گرفتن به مشکل میخورم.  فکر میکنم چون رو داده‌های کاهش ابعاد یاد گرفته اما تست روی داده‌های اولیه داره گرفته میشه، ارور میده. حتی موقع فیت کردن هم اروری نمیده. یعنی انگار مشکلی با داده‌های کاهش ابعاد نداره. ولی واسه پردیکت به مشکل میخوره انگار.

تنها راهی هم که به ذهنم خورد این بود که دوباره داده‌های حاصل از کاهش ابعاد رو train_test_split  کردم و بعد دادمش به الگوریتم. اما به نظرم منطقی نمیاد چون اینجوری هم تعداد نمونه هامون خیلی کم میشه، هم اینکه ما میخوام تست رو روی داده هایی که کاهش ابعاد روشون صورت نگرفته بگیریم. انجوری انگار داده‌های تستمون از همون نتایج کاهش ابعاد گرفته شدن.

ناگفته نماند که سرچ هم زدم متاسفانه به نتیجه نرسیدم.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

https://s31.picofile.com/d/8470682534/60e9a578-beef-4628-9936-5050f87036c4/MyMoonDatasetICAISOMAP.zip

سلام

هم داده‌های اصلی و هم داده‌های تست بایستی قبل از تزریق به مدل کاهش ابعاد داده شوند.

البته در کد شما به اشتباه rfc را فیت کرده‌اید و بعد از rfc2 نتیجه را خواسته‌اید که به شما ارور داده است

rfc2 = RandomForestClassifier(random_state=123)
rfc.fit(ica_result, y_train) <-- error
print(rfc2.score(X_test, y_test))
بهترین پاسخ
مسعود کاویانی ۲۰ دی ۱۴۰۲، ۲۳:۳۳