🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ علی
از cdn استفاده کنیم یا نه؟
جامعه برنامه نویسی وب ایجاد شده در ۲۶ آذر ۱۴۰۲

سلام

سرور من در ایران هست و مخاطبان سایت من هم در ایران هستن. حالا من ماندم از cdn ایرانی استفاده کنم یا خارجی؟؟

1. cdn ایرانی از لحاظ توزیع محتوا به صورت محلی در ایران شاید بهتر از cdn خارجی عمل کنه اما میگن cdn ایرانی کیفیت مطلوبی نداره و به همین دلیل خیلی از وب سایت‌ها از cdn خارجی استفاده میکنن.

2. درمورد استفاده از cloudflare هم اگر مخاطبان سایت من یکی تو آلمان باشه یکی تو آمریکا یه تو ترکیه قطعا استفاده از cloudflare بهترین گزینه هست اما برای سایت من که هم سرور و هم مخاطبان تو ایران هستن آیا باز استفاده از cloudflare تاثیری روی سرعت لود وب سایت من میزاره؟؟ درواقع من اینطوری فکر میکنم اگر سرورهای لبه cloudflare در سطح ایران توزیع شده باشن استفاده از اون خوبه اما اگر سرورهای لبه cloudflare فقط در سطح بین المللی توزیع شده باشن و در ایران سروری نداشته باشه اونوقت ترافیک مخاطبان وب سایت من باید وارد شبکه بین المللی بشه و حداقل تا ترکیه بره و برگرده در حالی که هاست من که تو تهران هست در دسترس تره و نزدیک‌تر هست.

.

برای وب سایتی مثل سون لرن که سرورش تو آلمان هست استفاده از cloudflare میتونه خوب باشه اما اگر سرور سون لرن تو ایران بود باز استفاده از cloudflare تاثیری روی کاهش سرعت لود سایت میزاشت؟؟ با توجه به اینایی گفتم استفاده از کدوم cdn بهتره ؟ ایرانی؟ خارجی؟ یا بدونcdn

البته بدون cdn هم حملات ddos مطرح میشه 

سلام

ببینید مسئله ای که شما در اول مطرح کردید زیاد اولویت نیست و تاثیر زیادی در سرعت نداره و میشه تا حدودی نادیده گرفته بشه. 

اما موضوع امنیت خیلی جدی و مهم هست و باید حتما انتخاب درستی صورت بگیره. 

پیشنهاد میکنم از کلودفلر استفاده کنید چون امتحانای خودشو پس داده و مطمعن هست اما اگر مسئله سرعت هم براتون خیلی مهمه میتونید از سرویس‌های داخلی استفاده کنید مثل ابرآروان یا ابردراک که جزو مطرح ترین‌ها هستند. 

احمدرضا فاطمی کیا ۲۶ آذر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۲