🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ احسان مرادیان
مشکل در اوبونتو
جامعه پایتون (وب) ایجاد شده در ۲۵ آذر ۱۴۰۲

با سلام .

تمام تنظیمات سیستم عامل به هم ریخته و هیچکدام از برنامه‌ها و کامنت‌ها و دستوراتی که در ترمینال میزنم کار نمیکنند تا دو سه روز پیش خوب بود ولی یک دفعه یه سری دستور اشتباه رو که یادم نیستن وارد کردم الان حتی یه sudo apt update ساده رو هم اجرا نمیکنه و ارور‌های مختلف میده .

باید چکار کنم . آیا میتونم برش گردونم به تنظیمات اولیه ؟؟

اگه همه ی فایل‌ها  هم حذف بشه مشکلی نیست.

لطفا راهنمایی کنید .ممنون

سلام، به نظر می‌آید که سیستم شما با مشکلاتی مواجه شده است. در اینجا چند گام ممکن است به شما کمک کند:

1. بررسی ارورها:
  ابتدا باید ارورهایی که در هنگام اجرای دستورات می‌بینید را بررسی کنید. این ارورها می‌توانند نشان‌دهنده مشکلات خاصی باشند.

2. بررسی فایل‌های لاگ:
  به فایل‌های لاگ مرتبط با سیستم نگاه کنید. برخی از لاگ‌ها ممکن است اطلاعات بیشتری در مورد مشکلات ارائه دهند. فایل‌های لاگ معمولاً در مسیر /var/log/ قرار دارند.

3. استفاده از تاریخچه Bash:
  اگر از Bash استفاده می‌کنید، می‌توانید تاریخچه دستورات را بررسی کنید تا دستوراتی که اجرا کرده‌اید را ببینید. این باعث می‌شود که دستوراتی که ممکن است باعث مشکل شده باشند را پیدا کنید.

4. استفاده از دستورات تعمیری:
  برخی از دستورات تعمیری در دسترس هستند که ممکن است بهبودی در وضعیت سیستم ایجاد کنند. به عنوان مثال:

sudo dpkg --configure -a
 sudo apt install -f

5. استفاده از برنامه‌های تعمیری:
  می‌توانید از برنامه‌های تعمیری مانند `fsck` برای بررسی و تعمیر فایل سیستم خود استفاده کنید. این برنامه‌ها به صورت مستقیم از یک محیط زنده (Live CD یا USB) قابل اجرا هستند.

6. بازنشانی تنظیمات به حالت اولیه:
  اگر می‌خواهید تمام تنظیمات سیستم به حالت اولیه بازگردانده شوند، می‌توانید از گزینه‌های بازنشانی یا بازگردانی سیستم خود استفاده کنید. این بسته به توزیع لینوکس شما ممکن است متفاوت باشد.

لطفاً اطلاعات بیشتری ارائه دهید تا بتوانم به شما کمک کنم.

Kian_Developer ۲۶ آذر ۱۴۰۲، ۰۵:۲۹

میخوام کامل سیستم عامل ubuntu رو حذف کنم و دوباره نصبش کنم .باید چطور این کار رو بکنم .چون دفعه قبل که این کار رو کردم ویندوزم دیگه بالا نیومد .

احسان مرادیان ۲۶ آذر ۱۴۰۲، ۱۲:۰۷