💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ سیاوش مجیدی
تغییر محتوای سایر پلاگین‌ها یا قالب‌ها از داخل پلاگین خود
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۲۵ آذر ۱۴۰۲

یکی از مهمترین بخش هایی که در کل این آموزش منتظر آن بودم این بود که چگونه می‌توانم به صورت بهینه از داخل پلاگین خودم، بدون ویرایش فایل‌های اصلی سایر پلاگین ها، تابع هایی از کلاسهای آنها یا خطوطی از بخشی از فایل‌های آنها را ادیت کنم تا برای بروز رسانی‌های متوالی پلاگین‌ها به مشکل نخورم و استاد و سرور عزیزم آقای صالحی گل به سادگی این مسئله را وسط درس به عنوان تمرین به خودمان واگذار کرد؟!

سپاسگزار میشوم اگر هم برایتان امکان توضیح کامل این موضوع وجود ندارد حداقل لینک و آدرسی معتبر از سایت دولوپر وردپرس یا ... را بفرمایید که مطالعه کنم 

با سلام و احترام

برای ادیت و دسترسی به متود ها، اکشن و فیلتر‌های سایر پلاگین‌ها کافیست نقطه ای از پلاگین را که بعد از لود کامل ان اجرا میشود را پیدا کنید و به ان قلاب بزنید 

اکثر پلاگین‌های استاندارد جهانی اکشنی به حالت زیر دارند

do_action('plugin_name_loaded');

که وقتی این اکشن اجرا میشود کل پلاگین لود شده است و شما میتوانید به ان قلاب بزنید.

دسترسی به صورت فایل و کلاس‌ها هم که همیشه در اختیار شماست فقط باید به نقطه ای از وردپرس که پلاگین شما در حال اجرا هست دقت کنید.

لینک زیر را به عنوان ترتیب لود هوک‌های وردپرس مسلط باشید

https://codex.wordpress.org/Plugin_API/Action_Reference

امیدوارم مفید بوده باشد » اگر کامل نبود بفرمایید باهم در موردش همفکری کنیم

بهنام مرادی ۲۵ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۳۵

سپاسگزار میشم با یک مثال بفرمایید که چگونه می‌توانم تابع یک کلاس از یک پلاگین را با تابع خودم جایگزین کنم یا یک دستور خاص در یک خط مشخص از یک فایل پلاگین را بدون ویرایش همان فایل و در پلاگین خودم تغییر دهم

سیاوش مجیدی ۲۷ آذر ۱۴۰۲، ۰۵:۵۹