🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ امیرحسین پویان
استمرار در راه برنامه نویسی
جامعه برنامه نویسی وب ایجاد شده در ۱۴ آذر ۱۴۰۲

سلام و خسته نباشید دارم خدمت استاد عزیز جناب آقای لقمان آوند حقیقتا در مسیری که پیش روی خودم دیدم متوجه این شدم که باید مسیر برنامه نویسی رو به عنوان شغل خودم انتخاب کنم ولیکن اون طور که باید و شاید استمرار نداشتم در یادگیری این مسیر(php). شروع خوب ولی در ادامه راه نه... خواستم از تجربیات خودتون بگید و اینکه دقیقا چیکار کنم تا این روحیه جنگیدن برای اهدافم رو داشته باشم؟ و وقتی نامید شدم چی... 

سلام،

ممکن است در طول مسیر یادگیری برنامه‌نویسی و پیشرفت در این حرفه، با چالش‌ها و سختی‌هایی مواجه شوید. این کاملاً طبیعی است و بسیاری از برنامه‌نویسان در مراحل مختلف یادگیری و حرفه‌ای شدن با این موضوعات دست و پنجه نرم کرده‌اند. اما چند توصیه:

1. اهداف کوتاه‌مدت به شما کمک می‌کنند تا روی پیشرفت‌های روزانه یا هفتگی تمرکز کنید، در حالی که اهداف بلندمدت نگاه شما را به جایگاهی که می‌خواهید برسید، متمرکز می‌کنند. بنابراین باید هر دو هدف را برای خودتون برنامه‌ریزی کنید.

2. شکستن اهداف بزرگ به قسمت‌های کوچکتر به شما کمک می‌کند تا پیشرفت‌های قابل مدیریت داشته باشید و احساس دستاورد کنید.
3. مطالعه و تمرین منظم داشته باشید و تلاش کنید هر روز زمانی را به یادگیری و تمرین برنامه‌نویسی اختصاص دهید، حتی اگر برای مدت کوتاهی باشد.

4. سعی کنید دانش خود را با انجام پروژه‌های واقعی به کار بگیرید. این کار به شما کمک می‌کند تا مهارت‌های خود را تقویت کنید و اعتماد به نفس بیشتری کسب کنید.
5. به جوامع آنلاین برنامه‌نویسان بپیوندید. این جوامع می‌توانند منابع عالی برای یادگیری، دریافت بازخورد باشند.

6. از ربات‌های هوش مصنوعی بعنوان یک همکار و مربی استفاده کنید و کمک بگیرید.
7. پذیرش شکست به عنوان بخشی از فرآیند یادگیری است و هر شکستی فرصتی برای یادگیری و رشد است.

8. مطمئن شوید که به خودتان استراحت کافی می‌دهید و زمانی را به فعالیت‌هایی که از آنها لذت می‌برید اختصاص می‌دهید.
9. به طور منظم پیشرفت خود را ارزیابی کنید و در صورت نیاز اهداف خود را تنظیم مجدد کنید.

10. از دیگران بازخورد دریافت کنید تا بتوانید نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی و روی آنها کار کنید.

11. روی مهارت‌های نرم (soft skill) تحقیق و مطالعه کنید. مهم‌ترین کلید موفقیت خواهد بود.

12. عضو جوامعی چون لینکدین شوید و با برنامه‌نویسان و مدیران موفق نتورک ایجاد کنید.

یادگیری برنامه‌نویسی مسیری پرچالش اما لذت‌بخش است. با حفظ انگیزه، تعهد به یادگیری مداوم و استفاده از منابع، شما می‌توانید تبدیل به یک برنامه‌نویس موفق شوید.

محسن موحد ۱۵ آذر ۱۴۰۲، ۱۰:۵۵

سپاس🙏🏻

امیرحسین پویان ۱۵ آذر ۱۴۰۲، ۱۱:۴۵