🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۷ Hossein S
درگاه پرداخت
Hossein S حل شده توسط Hossein S

سلام این درگاه پرداخت نمیشه ثبت نام کارد برای تست چیکارباید کنم ؟

درود حسین عزیز

بله درسته درگاه‌های پرداخت برای استفاده ازشون نیاز هست یک سری مواردی مثل اینماد و .... تهیه بشه 

برای تست درگاه پرداخت میتونید از محیط sandbox استفاده کنید 

sandbox یک ابزاری هست که درگاه‌های واسط در اختیار میذارن و میتونید به صورت تستی توی محیط لوکال خودتون تست و استفاده کنید

درگاه pay.ir یکی از اون درگاه‌های واسطی هست که میتونید به راحتی از محیط sandbox شون استفاده کنید

لینک مستندات 

در این درگاه خودشون گفتن که برای استفاده از محیط sandbox کافیه که مقدار api key رو برابر test قرار بدید

سوالی داشتید حتما بپرسید 

موفق باشید

محمدرسول اصغری ۱۰ آذر ۱۴۰۲، ۰۸:۳۴

من الان چندتا سوال دارم دوست عزیز اینکه الان من باید تمام مراحل رو مانند فیلم در این سایتی که شما معرفی کردید انجام بدم یهنی درگاه پرداخت درست کنم و یه وب سرویس درست کنم مثل ویدیو یا اینکه باید تمام مستنداتشو بخونم و ببینم چیکارمیتونم بکنم؟

Hossein S ۱۰ آذر ۱۴۰۲، ۰۹:۱۲

مستندات رو مطالع کنید

قدم به قدم مطابق مستندات پیش برید 

درگاهی که خود استاد در ویدیو پیاده کردن IDPAY هستش 

مستندات IDPAY رو هم  میتونید مطالعه کنید چون sandbox دارن 

محمدرسول اصغری ۱۰ آذر ۱۴۰۲، ۰۹:۲۴

دوست عزیز مثل اینکه من سوالموبد پرسیدم وشماهم بد متوجه شدید من میگم کلی ساعت هست برای درگاه پرداخت ولی اونی که آقای صالحی معرفی کرد واسه ایجاد حساب فرایندش سخت نبود و چیزی نمیخواست واسه بارگذاری ولی باقی سایت‌ها میگه نماد الکترونیکی و اون بخش مستندات هم که شما میگید واسه موقعی هستش که افتتحاح حساب ایجاد درگاه و وب سرویس رو انجام دادی به کارت میاد الان مشکل من اینه که نمیشه توی سایت ایدی پی حساب بذارکرد و درگاه ایجاد کرد مشکل من اینه پشتیبانی ه م ندارن؟

Hossein S ۱۰ آذر ۱۴۰۲، ۰۹:۵۵

حسین عزیز شما توی سوال اولتون پرسیدید برای تست باید چیکار کنم

شما یک دور کامل دوتا داکیومنتی که براتون قرار دادم رو مطالعه کنید متوجه میشید برای تست باید چیکار کنید

اصلا نیازی به افتتاح حساب نیست فقط مواردی که توی داکیومنت گفته شده رو اجرا کنید 

مثلا میگن که شما باید مقدار api key رو برابر test بذارید وقتی اینکارو میکنید محیط تست براتون فراهم میشه 

حالا شرکت‌های مختلف به شکل‌های متفاوتی این رو گفتن

محمدرسول اصغری ۱۰ آذر ۱۴۰۲، ۱۰:۲۶

اقای اصغری عزیز بله چن تا مستندات رو خوندم و همهشون دقیقا همین گفتن بله عذرمیخوام ممنون که لطف کردید و جواب منو دادید مرسی ازشما 

سپاسگذارم

بهترین پاسخ
Hossein S ۱۰ آذر ۱۴۰۲، ۱۰:۴۲

خواهش میکنم 

موفق باشید

محمدرسول اصغری ۱۰ آذر ۱۴۰۲، ۱۰:۵۶