🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ حامد زالوند
سوال در مورد rand
جامعه برنامه نویسی وب ایجاد شده در ۰۵ آذر ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر 

ببخشید من یه سوال خدمتتون دارم

مثلا سایت سون لرن هزاران کاربر ثبت نام کردن تو سایت میخوام بدونم این همون rand ایجادمیشه. تو این ویدیو آقای آوند که بهش اشاره کرد.

یا نه این قضیه ثبت نام کاربر تو سایت  فرق میکنه  ممنون میشم از راهنمایتون

سلام،

متوجه سؤالتون نشدم، با جزئیات بیشتری توضیح بدید.

در حال حاضر جزئیات ویدیو رو در خاطر ندارم.

محسن موحد ۰۵ آذر ۱۴۰۲، ۲۰:۰۲

سلام وقت بخیر 

سوال من اینه ما توسایت اومدیم یه فرم  ورود و عضویت ساختیم باید همون دستور insert into رو استفاده کنیم تا کاربر بتونه تو سایت ثبت نام کنه . 

یه سوالی که بیشتر ذهنمو درگیر کرده اینه فرم ورود و عضویت که ساخته شده مثلا 100 تا کاربر تو سایت لاگین کرده چطور پارامترهاشو باید تعیین کنیم که هر کاربری هم میاد به ورود کرد به سایت مشخصاتش بره به سمت دیتابیس 

یه سوالی هم در مورد امنیتی 

تفاوت bind و prepare در چیه ؟

حامد زالوند ۰۷ آذر ۱۴۰۲، ۰۶:۰۹

بازهم سؤال رو خوب مطرح نکردید، منتها من کلیاتی درج میکنم:

برای اینکه کاربران مختلف بتوانند ثبت نام کنند و اطلاعاتشان ذخیره شود، چند نکته وجود دارد:

1. در فرم ثبت نام، فیلدهایی مثل نام کاربری، ایمیل، رمز عبور و غیره قرار میدهید که منحصربفرد باشند مثلا ایمیل یا نام کاربری.

2. سپس با دستور INSERT INTO در دیتابیس رکورد جدیدی ایجاد میکنید و مقادیر فیلدها را دریافت میکنید مثل:

INSERT INTO users (username, email, password) VALUES ('john', 'john@example.com', '1234');

3. برای ورود کاربران هم یک فرم ورود دارید و نام کاربری و رمزعبور را چک میکنید تا ببینید آیا در دیتابیس موجود است یا خیر. در این قسمت باید کوئری SELECT به دیتابیس بزنید.

prepare کوئریو میگیره و در bind مقادیری که از طرف کاربر ارسال شده قرار داده میشوند و از sql injection جلوگیری میشود.

محسن موحد ۰۷ آذر ۱۴۰۲، ۱۹:۳۹