دوره طراحی وب سایت سون لرن تا حد قابل قبولی بخش فرانت اند رو پوشش میدهد ؟ چقدر میتونه کمک کنه در زمینه پیشرفت در حوزه فرانت اند؟ مسیر آموزشی در سایت سون لرن چطور باید طی بشه در زمینه فرانت اند دولوپر شدن؟
درود محمد عزیز
بهتر بود ادامه سوالاتتون رو در تاپیک قبلی میپرسید (نیازی به ایجاد تاپیک جدید نبود)
آموزش طراحی وب سون لرن یک دوره جامع و کاربردی هستش برای یادگیری طراحی وب سایت (به نظر من اگر یک مسیر برای متخصص شدن رو در نظر بگیریم دوره طراحی وب مقدماتی تا متوسطه هستش)
شما در این دوره به شکل خیلی خوب و کاربردی ای html و css و مواردی مثل flex box و grid و کتابخانههای کاربردی و قدرتمندی مثل jQuery و gulp و همچنین بوت استرپ به صورت پروژه محور یاد میگیرید.
پس از گذراندن این دور شما قادر هستید به طراحی صفحات وب به شکل زیبا و ریسپانسیو
در ادامه مسیر اگر قصد داشتید حوزه فرانت رو به صورت خیلی پیشرفته ای یادبگیرید باید دوره جاوا اسکریپت (js)و ریکت(react) سون لرن رو ببینید و پس از گذروندن این دوره و تلاش خودتون در تمرین و پروژه زدن به شکل پیشرفته ای میتونید صفحات وب رو طراحی کنید و از انیمیشنها و .... و همچنین فیچرهای خیلی کاربردی رو بنویسید و طراحی کنید.
پیشنهاد میکنم برای آشنایی خیلی بهتر با دوره مواردی که در صفحه خود دوره گفته شده رو مطالعه کنید.
امیدوارم این موارد براتون مفید بوده باشه
موفق باشید
بهترین پاسخ
محمدرسول اصغری۰۵ آذر ۱۴۰۲، ۰۵:۰۹
متشکرم جناب اصغری بزرگوار از پاسخ دقیق و کارشناسی شما
اما سوالی که در ذهن بنده هست این هست که برای بنده که مدتی در زمینه طراحی سایت با وردپرس فعالیت کردم و در واقع فیلد کاری ام رو وردپرس انتخاب کردم و قصد دارم در این زمینه به تخصص برسم و آنچه اختصاصا دلخواهم هست رو با برنامه نویسی تخصصی وردپرس پیاده کنم در قالب یک سایت و فول استک بشم در حوزه وردپرس...آیا مسیر انتخابی ام مبنی بر دوره متخصص وردپرس درست بوده یا پیش نیازی رورعایت نکردم؟
در واقع قصد تغییر فیلد کاری به حوزه تخصصی کد نویسی مستقیم فرانت اند یا بک اند رو ندارم...
ممنونم از راهنمایی شما عزیزان
محمد امین اعظمی۰۷ آذر ۱۴۰۲، ۱۴:۲۵
سلام،
فول استک شدن در وردپرس مستلزم متخصص شدن در فرانت اند و بک اند خواهد بود.
در این دوره فرانت اند و بک اند در حد نیاز شما تدریس شده است.
سرفصلها مشخص هستند. گرچه فرانت اند بصورت اجمالی تدریس شده ولی پروژههای متنوعی برای قالب در این دوره انجام خواهید داد که آماده انجام پروژه خواهید بود.
البته برنامه نویس همیشه باید در حال مطالعه و جستجو در اینترنت هم باشد.
صد در صد شدن در مسیر فرانت اند چیزیست که در پست آقای اصغری گفته شد. اما برای توسعه وردپرس این دوره کفایت میکند.