🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ حامد زالوند
سوال در مورد دیتابیس
جامعه برنامه نویسی وب ایجاد شده در ۲۵ آبان ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر 

ببخشید من 3 تا سوال در خدمتتون دارم 

1- تو آموزش دیتابیس همش با پاورشل ویندوز کار کردیم مثلا جدول ساختیم و ویرایش کردیم و... میخواستم بدونم پروژه رو هاست آوردیم بالا اونجا با phpmyadmin جدول دیتابیس می‌سازیم یا کلا اونجا میتونیم دیتابیس مدیریت کنیم ؟ ممنون میشم یکم در این مورد راهنمایی کنی واقعا برام خیلی چالش شده 

2- مثلا فرض کنیم تو سایت سون لرن این همه مقاله هست میخوان کاربران این مقاله رو بخونه اینا از طریق دیتابیس ساخته میشه یا با زبان نویسی   یا میخوان مقاله‌ها مدیریت کنن یا ویرایش کنن و... ممنون میشم  تو  این یه اطلاعات کافی بدین

3- تو این آموزش در مورد join بود میخوام بدونم بیشترین کاربردش کجاست دقیق متوجه شدم چیه ولی اگه منابعی هست که معرفی کنی یا خودتون توضیح بدین ممنون میشم یکم عمیق متوجه بشم 

معذرت میخوام اگه سوال زیادشد

سلام حامد عزیز 

1.در هاست شما دسترسی به کامندلاین رو ندارید و با phpmyadmin مدیریت دیتابیس رو انجام میدید یا میتونید با خود زبان این موراد رو بنویسید اما در سرور شما دسترسی دارید و میتونید این موارد رو مدیریت کنید.

2.این موراد در زبان برنامه نویسی پیاده سازی میشه و شما با زبان به دیتابیس وصل میشید و موارد موردنظرتون رو اعمال میکنید.

3.از جوین‌ها در روابط بین چند جدول استفاده میشه.

مثلا شما میخواید نویسنده مقاله رو از بین یوزرها پیدا کنید.

من سعی کردم این موارد رو ساده براتون بگم چون اول دوره هستید تا درک کنید.

تمام این موارد در ادامه دوره به طور عمیق بررسی و وتوضیح داده میشن.

احمدرضا فاطمی کیا ۲۶ آبان ۱۴۰۲، ۰۷:۰۴