💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ سجاد خانیان
دسته بندی نشده
جامعه وردپرس (برنامه نویسی) ایجاد شده در ۱۸ آبان ۱۴۰۲

سلام

من برای یه سایت قسمت اخبار دارم و چون نوشته ندارم این قسمت رو توی اخبار قرار دادن آیا این کار اشتباهه؟

و اینکه من می‌خوام تو قسمت نوشته‌ها هیچ دسته ای نداشته باشم درحالی که دسته پیش فرض «بدون دسته» قابل حذف نیست و توی مسیر سایت که بالای برگه قرار میگیره مثلا نوشته شده خانه←اخبار←بدون دسته برای حل این مشکل چکار باید کرد؟

سلام

در وردپرس نیازه که یک دسته به عنوان دسته پیش فرض وجود داشته باشه تا اگر یک نوشته در دسته‌ای در نظر گرفته نشد، به طور اتوماتیک در دسته بندی پیش فرض قرار بگیره، نام این دسته پیش فرض در ابتدا به صورت "دسته بندی نشده" است که شما می‌تونید اون رو تغییر بدید یا یک دسته دیگه بسازید و پیش فرض قرارش بدید و سپس "دسته بندی نشده" رو حذف کنید.

البته در حذف و یا تغییر نامک، در صورت ایندکس شدن در گوگل باید موارد سئو رو نیز در نظر بگیرید.

در رابطه با بحث نمایش مسیر سایت و .... خیلی از موارد وابسته به قالبی است که دارید استفاده می‌کنید.

مهرداد ۱۸ آبان ۱۴۰۲، ۱۹:۰۰

سوال اولم این بود که قرار دادن خبر در نوشته‌ها کار درستیه یا خیر؟

سوال دوم این بود که آیا میشه دسته بندی نداشته باشیم که درست متوجه نشدم میگین نمیشه یا بهتره نباشه 

قیمت آخر پاسخ هم که دادین درباره سئو متوجه نشدم!

سجاد خانیان ۱۸ آبان ۱۴۰۲، ۱۹:۱۵