🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۵ مسعود عظیمی
حذف صفحات با به روزرسانی قالب
مسعود عظیمی حل شده توسط مسعود عظیمی

سلام قربان - اگر قصد داشته باشیم یک پنل اختصاصی روی یک قالب وردپرسی با استفاده از  page-templates ایجاد کنیم با به روزرسانی قالب تمام فایل‌ها و پوشه‌ها حذف میشوند - راه حل این مشکل چیست ؟ با تشکر - قصد ندارم با پلاگین باشد چون ظاهر سایت با پنل کاملا متفاوت است - با تشکر 

سلام از تم چایلد استفاده کنید یک قالب معمولی بنویسید و تو شناسنامه تم که تو فایل style.css مینویسین یک خط دیگه اضافه کنید به اسم template و اسم تمی که میخواید براش فرزند درست کنید رو بنویسین

برای آدرس دهی‌های داخل تم فرزند هم به جای get template directory از get stylesheet directory استفاده میکنن

ابوالفضل محجوب ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۰۳:۲۷

آقا ابوالفضل دمت گرم خیلی ممنون الان فهمیدم چه مسیری رو باید برم  - ولی اگر داخل تم چایلد یک "page template" با محتوای «<?php /* Template Name: My Template */ ? » ایجاد کنم این قالب شناسایی نمیشه

بهترین پاسخ
مسعود عظیمی ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۰۴:۲۴

اگر امکانش هست نمونه کد هاتون رو قرار بدین بررسی کنم

ابوالفضل محجوب ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۱۰:۴۴

حل شد مشکل آقایی :)) - فقط مهندس چرا سایتها و صفحاتی که برای مشتریا درست میکنم سرعتشون پایینه ؟ البته کدها رو فشرده سازی نکردم - برای افزایش سرعت سایت‌ها و پنل‌های کاربری که میزنم چه پیشنهادی بهم میدید ؟ ممنونم 

مسعود عظیمی ۱۲ آبان ۱۴۰۲، ۲۰:۴۷

سعی کنید تصاویر رو تا میتونید فشرده سازی کنید و به webp تبدیلش کنید

کدهارو حتما مینیفای کنید و از پلاگین‌های کش استفاده کنید

ابوالفضل محجوب ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۹:۴۸